fan fan fan




vilken jävla piss dag! allt har gått fel! Åh!



Brynäs vann iaf. De va bra...




fan!




uppdatering I



Det ser fortfarande mörkt ut för oss. Inte mycket har hänt sen igår. Men vårt flygbolag har skrivit på deras hemsidan (bättre sent än aldirg) att de inte tar några beslut förän kanske på måndag förmiddag (flyget går 19,35) så de blir lite knappt där. Annars är det bara boka om, inga pengar tillbaka stod de på en annan sida. om de stämmer är de surt men vi ska ju åka ner på ett eller annat sätt. Men så ser de ut nu iaf så ni vet.



Lägenheten idag var toppen! Så vi flyttar in 1/3 2009 =) Skönt med en större lägenhet som är bättre planlösning ¨på än en här! Så lite positvit har de varit idag.=)



ikväll har vi varit hemma hos Maria o Martin, fast Maria var inte hemma. Så jag Filip Fia o Martin hade tacos/idol/wee kväll. jag sög sm vanligt (fattar inte va de är med mig va ju inte bra på bowlingen heller! suck).



Imorgon blir de hockey! jiiipppiiiii!=D Brynäs-Timrå uppe i läkerol i gävle! Så jag ser fram emot de iaf. Men måste upp rätt tidigt om vi ska hinna springa på stan o införskaffa oss de sista innan vi drar. (när de nu blri men)




Jag älskar dig Filip. Vad hade jag gjort utan dig=)



Uppdatering





okej lite uppdatering...

Alla flyg är inställda från och till bangkok. Pratade med flygbolaget o de har ställt in tillsvidare utvecklig. Ska ringa på lördag-söndag igen.. Polisen i bangkok ska ha förhandlingar med demonstranterna och vägrar de flytta på sig kommer de ta till våld att få bort dom. Läste på nån av alla sidor man har koll på just nu att allt ska vara igång igen SENAST lördag kväll.. men vet inte riktigt om man vågar lite på det.. Så just nu ser de mörkt att vi åker på måndag.. Så sjukt tråkigt de här.....!


imorgon ska vi titta på en större lägenhet i uppgången brevid oss. Får se hur den är. Hoppas bra!


Vi var på johnossi ikväll! SJUUUKT BRA! =)



Peace


personalfest



japp igår hade vi personalfest. börja med ett kort möte på dansstudion där vi pratade om terminen som gått plus vad som gäller inför nästa. Sen bar de av till västerås där vi skulle bowla. jag fick för mig att jag var bra.. men ack så fel man hade! men kul var det såklart! Efter mitt lag förnedrats lite för vår förlust åkte vi till gallberget på julbord.. och mina vänner, lyxjulbord var de! fy va fint de va! Och så gott! Mysigt att göra ngt annat än att bara hänga på dansstudion. Men danssnacket kunde vi inte lämna hemma förståss hehe

Sen när jag kom hem var min Filip där. Skönt att  du är hemma igen!




Bästa laget!





Efterrättsbordet=)



Innan vi gick o la oss knäppte vi på tvn och vad ser vi där? Jo att Bangkoks flygplats har invaderats av demonstranter. Så sjukt typiskt. Så det är dey vi har haft koll på hela dagen. O det verkar rätt så kört att de kommer sätta fart på flygplatsen igen innan vi åker för han ledaren har sagt att inte kommer avgå som demonstranterna vill. och demonstranterna säger att de inte kommer lämna flygplatsen förren det är omval eller att han avgår.. TYPISKT!
Så imorgon måste vi ringa vårat flygbolag hur de ser ut för oss och så att vi får lite mer information..
Uppdaterar imorgon vad de sa!


Idag har åt jag o F lunch ute på tuna park, mycket gott! Sen shoppat lite hårgrejer så mitt hår inte går sönder helt där nere med all sol o bad.. Sen åkte jag ner till dansstudion för att han en privat med en grupp och efter det kom Nathalie så vi kunde fixa mina jazzlektioner till nästa termin eftersom jag e borta de två första veckorna.. men de blev bra... till slut!=) Ska fortsätta imorgon. känner mig lite stressad över allt. Att alla lektioner ska vara färdig planerade och ska lära ut de till alla. Ska börja packa o kolla vad man ska ha med sig.. Sen allt de här med flygplatsen. Ja, mycket i huvudet nu!


Men de löser sig! =) 

cause






Cause if you like it then you shoulda put a ring on it









sorry Nat!



haha jag säger bara nybörjar tur eller ngt=)

Snö

oj då såg att jag upprapat mig lite i mitt förra inlägg... de blev fel första gången, allt försvann o så.. men men jag e ju ny på de här o inte så jävla haj på datorer hehe




idag hade jag mina sista fredags grupper.. sen hade jag en privatlektion med mina ögonstenar i min lilla hiphopgrupp Bling Bling.. De är såå söta o verkligen duktiga! Jätte roligt att ha dom verkligen! Tråkigt att jag inte kan se dem tävla sista tävlingen bara för då e ju vi i thailand... Anyway... Efter jag jobbat klart så satte jag mig ner för att prata lite med Lisa.. sen kom Mårten o så blev jag kvar på dansstudion ca 1,5 timme.. Sen åkte vi hem till dem o käka pizza.. Mycket gott måste jag säga... Sen var de snack om allt möjligt ( mest dans såklart, vad annars) tills ögonen höll på att klappa ihop.. så då åkte jag hem i min fina bil.. Där föresten förardörren gått sönder pappa, precis som den bakre. Så nu måste jag klättra in från passagerar sidan för att komma in haha. Tur att man e lite vig =) Massa snö ute o 11 minus... mysigt!




Nej nu är det sängen.. Måste städa o tvätta imorgon! suck!








Vi




Peace!

varför inte?





jaha så nu har jag oxå skaffat mig en blogg... o ja varför inte?





Sitter här i min ensamhet  i min lägenhet.. o jag har så tråkigt.. ser på two and a half men, o de e ju roligt... hatar att vara själv har jag kommit fram till.. är så van att alltid ha människor runt mig så de blir så otroligt tomt när jag inte har det... Jag har inte ens min lilla underbara Vofflis här=( saknar hennes överdrivna uppspelthet när man kliver in genom dörren hehe.. Kommer inte se henne på nästan 3 månader nu! Usch vill inte tänka på det. Hon e ju min lilla tjej.. men hon får de bra hos "mormor o morfar" hihi







 

O Filip är hemma på gotland o träffar nära o kära innan vi åker.. Själv får man stanna kvar o jobba ihop de sista till resekassan.. (inte för jag har ngt emot det men de hade varit mysigt att träffa alla innan man åker iväg)
O Nathalie är i Västerås hos Lina, hon ska sova där så hon slipper gå upp så tidigt imorgon för de ska tydligen till sthlm med skolan..
Har iaf kommit på att jag hatar att vara själv.. under hela den här hösten har jag bara längtat tll att vara själv men nu när jag är det så är de hemsk... Jag är så van att alltid ha människor runt omkring mig så de blir så tomt att vara själv.. Särskillt att sova själv.. usch! Det är typ de jobbigaste.. men lite skönt är det med. När ingen klagar på att jag tar allt täcke och att jag har för många kuddar=)









Börjar bli riktigt pirrig inför vår resa till thailand och malaysia! Börjat göra en packlista så man inte glömmer ngt... Det mesta finns ju där nere men iaf jag vill ha lite kontroll så grejerna =)



Ska nog sola lite solarium imorgon så jag inte är den blekaste på stranden när vi kommer dit!=)






src="http://cdn.widgetserver.com/syndication/subscriber/InsertWidget.js">
RSS 2.0