in i dimman.


imorgon.

imorgon kommer vi hem gott folk. Och jag längtar verkligen! Men tycker det är hemskt tråkigt att båda mina bästa vänner är bortresta under jul.. Tur i oturen att vi stannar på öjn ett tag så jag hinner umgås och mysa med dom :D

Här är det massa snö och svinkallt. Igår lät våran bil som en gräsklippare så vi ringde McGavyer Martin som hjälpte oss att byta tändstift. Mycket snäll den där Martin! Så nu spinner bilen som en katt igen och man kan sladda runt utan att vara rädd att bilen ska dö ;)

Den här veckan har varit fullt upp med en ny formation jag har börjat jobba på. Riktigt kul! Men hjärnan har gått på högvarv hela tiden för det är mycket idéer som ska testas mm! Men jag tror de kommer bli grymt! Så VM i tyskland september ´10 here we come! ;) Mindre kul att jag inte kommer kunna sätta ihop hela själv utan måste lämna över till någon annan...

Idag rensade jag även mitt skåp på dansskolan... Det var riktigt tungt.. Har ju varit mitt nu i 3 år nästan... Tungt som faaan att lämna ngt man älskar så otroligt!

Imorgon blir en packa/städa dag.. Så sängen väntar!


iphone.

Yes jag har köpt en iphone. Mycket nöjd! Man kan göra nästan allt med den och nu är det min nya leksak:) 


Imorgon ska jag köpa ett snyggt skal till den så jag inte repar den. Den är ju rätt känslig när det är touch så det äär lika bra. För ni som känner mig är jag rätt så klantig!



rosa såklart!


Ni som försökt att få tag i mig de senaste dagarna har märkt att det inte har gått så bra. Det är pga min mobil har åkt i golvet en gång för mycket. Jätte ledsen för det för massa bilder mm har försvunnit och fina sms. Så jag har varit lite nere pga det. Men idag när Filip kom hem från jobbet hade han ett paket med sig :D Vilket jag blev väldigt förvånad över såklart. Och i paketet så fanns en ny mobil! Han hade valt ut den för det är tydligen en jätte bra mobil om man vill filma. Vilket jag gör rätt ofta med koreografier mm. Såå gullig min pojkvän! och den är även olåst så man kan sätta i vilket simkort man vill,vilket är toppen när vi åker till usa. Då behöver vi inte köpa en ny där. Tack älsklingen! Du är bäst!




Längtar jätte mycket efter min mamma och pappa nu...
Inte långt kvar!

src="http://cdn.widgetserver.com/syndication/subscriber/InsertWidget.js">
RSS 2.0