Grattis älskling.

(några minuter sent)






FILIP 22 ÅR 27/2


Imorgon gäller det!
Brynäs-Färjestad!
Shoho!



Brynäs.

idag har vi fått i ordning med det mesta här i lägenheten. Fortfarade saker som ska upp på hyllor och tavlor på väggarna men annars är det rätt så uppackat.


Träna en hund att sluta skälla av panik när man lämnar lägenheten är itne de roligaste eller de lättaste kan jag säga er! Har aldirg varit några problem förut. Men nu har hon inte varit själv en enda gång på 2,5 månad. Skit jobbigt det här. Det är som hon är valp. Massa jobb framför oss. För vi måste kunna lämna henne själv. Annars funkar det inte.. Men de e skit jobbigt!


Idag fick vi äntligen vårat nya kylskåp! Skönt med lite mer plats och fack.


Filip var borta ett litet tag på arbetsintervju så jag passade på att bara njuta av att få vara själv=)
Hade tydligen gått bra, så de låter positivt!
Håller tummarna för dig älskling!


Sprang senare ner på stan för att fxa lite presenter till Filip. Han fick lite smått och gott. Han kan ju inte hålla sig så han fick faktiskt öppna sina paket på 12 slaget. Som ett litet barn på nytt. Men vem blir inte det när det handlar om paket?!
Grattis älskling!


Imorgon kommer familjen Funck och hälsar på. Ska bli roligt att se dem igen. Har inte sett dem på 3 eller 4 månadet tror jag! De ska få skjussa ut oss till jysk så vi kan köpa våra soffor! =)


Mamma har varit och shoppat lite på ikea till oss idag med. Fick beställa över telefon vad jag ville ha. Tog lite smått och gott för förvaring och så.
De va uppe på Brynäs-Timrå ikväll! Fick massa sms (som vanligt) av mamma och hur det gick! Verka va en riktigt höjdar match, eller iaf stämningen va på topp=)
Och på lördag blir det vår tur! Då byts Nathalie och Alex ut till mig och Filip. Då är det Brynäs-Färjestad som gäller! Sista elitserie matchen innan slutspelet! Men Brynäs är redan klara. Men de blir en höjdar match än då! Så på med brynäs halsduken!=) (va fan e den egentligen!) längar verkligen! Älskar hockey!
Och i oktober ska jag o Filip med hans far Per till globen för att se Detroit- St Louis! Sjuuukt roligt! Aldirg sett en NHL match live! Och Detroit har ju så många svenskar så de lär bli en upplevelse! Kanske äntligen får se lite tuff hockey och inte mes elit "oj jag nudda dig, jag blir utvisad" serien. NEJ DET SKA BLI KUL!
Men först ser jag fram emot slutspelet! Hoppas vi får chansen att se några matcher där med! HEJA BRYNÄS! =)


God natt!


max.



fy vad det är gott på max! Blev lite personal med sambos träff där på max hehe. Trevligt trevligt!


Blev inget kylskåp idag heller så vi hoppas att de blir imorgon. trött kan man bli! Måste faktiskt vara lite jobbig och klaga på grannar med.. Vi e inte sånna som e sånna. Om ni fattar vad jag menar. Men en vardag kl 23.30 tycker man att det ska vara tyst? Eller har jag fel? Nån gång ibland kan de vara okej. Men de e nästan varenda kväll grannen spelar musik sjukt högt sent på kvällarna.


Stadshotellet här i stan har brunnit. Och det var inte en liten brand heller! De finns bara ett skal kvar. Och det brinner tydligen fortfarande. Nu är det bara eftersläckning som gäller men ändå. Helt sjukt. Vad bor vi i för en stad egentligen? Hörde ngt om nån maffia också. Haha kan inte låta bli o le lite när jag tänker på det. Maffia här i lilla eskilstuna. Men vad vet jag, jag kommer ju från lilla gotland. =)


MÅSTE få in alla kläder i garderoben imorgon!



fettisdagen.

och inte en enda semla har man ätit idag! katastrof! jag som älskar semlor! Måste köpa en imorgon!



Börjat på massa roliga nummer idag som ska vara med på avslutningen. Ett från musikalen Hair som kommer bli gryyymt!



Papper från försäkringsbolaget kom idag som vi har fyllt i och ska skicka iväg imorgon. Och sen när polisrapporten kommer ska vi skicka iväg den med. Annars är det bara vänta och se.



Fick inget nytt kylskåp igår så vi hoppas få ett nytt imorgon istället!



På fredag kommer mina svärföräldrar och julia.
Ne de kändes lite lustigt att säga sådär=)
Carina Per och Julia kommer till oss på fredag. =)
Filip fyller år då. 22 år. Gamla vi börjar bli.. Usch...
Sen på lördag är vi bjuda på hockey i gävle för att se brynäs-färjestad! Åh det ska bli så roligt! Sista matchen innan slutspelet! Kommer bli känslor, jag lovar!
Vi vet itne riktigt hur vi ska komma dit än eftersom vi inte har någon bil längre, men de löser sig!



Gillar inte slask!

snodd.

Ja som jag skrev i mitt förra inlägg så har bilen blivit snodd. Känns så overkligen på något sätt. När vi gick till bilen för att åka ut till jysk för att köpa våra nya fina soffor så stod inte bilen där. Båda blev helt chockade. Var är den liksom tänkte vi. BORTA. Och vi som hade varit så duktiga och köpt parkeingslapp så vi skulle slippa massa böter som jag hela tiden får. Så det vara bara att dra sig hemåt igen och ringa polisen. Och sen när vi ringt dit var det försäkringsbolaget.
De skulle skicka papper till oss som förmodligen skulle komma redan imorgon som vi skulle skriva på och skicka in tillsammans med polisanmälan. De här känns verkligen helt sjukt. Allt har bara gått emot en på senaste har det känts som. Men sen fick jag tag på en bra och billig bil. Och hur länge fick jag ha kvar den? Jo 2 veckor typ! De e roligt de!
just nu känns det så sjukt bra att vi inte har hunnit att lämna in den till verkstan och laga kamremmen. ( någonting till motorn har jag fått förklarat för mig =)) Jag är ju helt inställd på att inte få tillbaka den. Så är det bara.
Men man blir så trött. Sen va de ju tur att vi inte hade något av värde i bilen förutom stereon (en riktigt bra stereo faktiskt, värsta högtalarna i baksätet hehe). Trodde vi ja! Kom ju på att våra splitter nya sommardäck låg i bakluckan! KUL! Dom hade vi ju inte tagit ner i förådet än pga flytten. Hade planerat att ta ner dom den här veckan för nu finns det plats där nere när min soffa inte står där längre. Åh ja blir så trött!
Idioter som snor andras grejer!
Fattar folk inte att har man en bil så behöver man förmodligen det också!?
Aja vi får se hur det blir. Om polisen hör av sig eller inte...
Inte tror jag....


Ser ni en ford escort 88 med regnr NAS 601 så hör av er.
Den e min =(




ah!




min bil har blivit snodd!

helg.

Nu är helgen snart över. Bara att sova så är det back to reality. I lördags var jag ju med på tävling i Tidaholm. Gick bra för mina dansare. Så stolt över dom! Men tävlingen var den sämsta jag varit på. Det var inte arrangörernas fel utan förbundets fel. SDR. Vilket skämt. Lägg ner hiphopen eller satsa. Det är de två valen de har just nu.
Sen har vi de här med biting. Jag blir så irriterad när man ser att saker är tagna precis rakuppochner. Okej att ni inte har lärare och de enda ni får är inspiration från tävlingar. Tro mig jag vet. Och ännu värre är de som jobbar som lärare och tar saker. Det syns så väl. Självklart får man bli inspirerad men biting är så jävla fult gjort.

Jag önskar att jag "växte upp" på en sån dansskola jag jobbar på nu. Allt handlar om dansarna. Allt som görs är för dansarnas bästa. Inte för ägaren, dansläraren eller för att enbart tjäna pengar. En sån dansskola som jag kommer ifrån. Jag blir så ledsen när jag tänker på det också. Har tänk på det ganska mycket på senaste. Varför det blev som de blev. Sen jag var 4 år gammal var den dansskolan mitt andra hem. Jag lärde känna min bästa kompis där och många andra hade hur kul som helst verkligen! (annars hade jag ju aldirg fortsatt) Men sen när man blev äldre blev det skillnad. Jag har aldirg kännt mig uppskattad och jag vet att jag inte har varit det heller. Har ställt upp så många gånger. Men när har jag fått ngt tillbaka? Så många gånger man sträckt ut sin hand men ingen har tagit emot den. Jag önskar verkligen att allt hade varit annorlunda. Men jag vet att de adlirg hade blivit det eller att det kommer heller. Jag får ont i hjärtat när jag tänker på de som kommer förmodligen vara med om samma sak som mig och många andra. Men jag vet också att det finns lite nytt blod där och hoppas att de gör en skillnad. Aja nog pratat om det här. Blir bara nere när man tänker på det. men skönt att skriva av sig lite!

Någonting jag lärt mig är att aldirg mer ta emot någon skit. Och jag är värd något. Det tycker jag alla ska tänka på. Det finns andra altenativ än att stanna kvar och ta emot skit. Det kan vara jobbigt. men jag lovar er att de är värt det!
Jag är lycklig, nu....



Pappa har hjälpt oss med att få upp lite lampor nu. Men vi har inga glödlampor än så vi lever fortfarande i mörkret =)



Kolla på sofforna imorgon. Och vad haken är.. Hittar ingen nu. men det finns alltid en hake!



Nu är alla på gotland förutom jag.. Och Filip förstås! Men hela familjen och pojkvän till syster. Sen mina bästaste bästa vänner är där med. Saknar dom mest!


Nytt kylskåp imorgon


kan inte.

kan inte sova...
alla sover utom jag..
upp tidigt imorgon..
jobbigt..
hittat en soffgrupp jag vill köpa. en 3 o 2 sits. jätte snygg...
vill vill vill...
jag vill bli rik!

hotell.



Jag älskar att bo på hotell. att slippa bädda, städa, tvätta mm!
Nu ligger jag här i sängen med mamma pappa och therese. (inte alla i samma förståss)
Ser let´s dance. Första programmet för mig den här säsongen.
Kan inte låta bli att tänka på när jag var liten och dansade sånt. Älskade det verkligen! Kläderna och smink och klackar! Hela stämningen på tävlingarna och allt sånt. Tränade faktiskt för tony och maria som sitter i juryn i let´s dance. Tro de eller ej men så är det. Underbara tränare! Synd att man inte fortsatte! Saknar det faktiskt..
Bytte ut det mot gympaskor och mjukisar ;) Men de funkar det med!
Men annars så trivs jag bra med den situationen jag är i nu på tävlingar. Inte släppt det helt. Utan nu mera coach.!



Och imorgon gäller det!
Lycka till alla nu!

fiint!

nu har jag fixat så syster är brunett =)



jätte fint!



kartonger och väskor börjar försvinna sakta med säkert!



Imorgon kommer min mamma och pappa! =)=)=)
Har inte träffat dem på 3 hela månader! Känns jätte konstigt. Så de ska bli så roligt att de kommer hit! Ska hjälpa oss med att sätta upp lampor och lite. För nu sitter vi lite i mörkret hehe Sen på lördag blir det tävling i Tidaholm. Hoppas de går bra för mina dansare. Ska coacha dom  på bästa sätt!









orka.



ibland har man ingen ork till någonting. de finns så mycket som måste göras men jag orkar inte. vill bara sitta i min säng och se på film.. men jag orkar inte ha de såhär heller.. nej ett ryck kanske?
måste få in alla kläder i garderoberna iaf...
hyllorna får vi ta i helgen..
och städa den förra lägenheten...
åhh va jobbigt

lov.

idag har varit en typisk lovdag. Inga måsten, vilket jag älskar! Ingen stress, vilket jag avgudar. Hyresvärden va här en snabbis i morse för att kolla av lägenheten så inte vi åker på ngt som den förra hyresgästen åstakommit. Plus att kolla vad som skulle fixas. Tex ett eluttag som hänger löst, kranen droppar, byta kylskåp till vårt förra och lite så. Och såklart byta namn på dörren. Får post hit som inte är till oss. O våran post vet jag inte alls var den är. Har adressändrat så posten undrar väll var vi har tagit vägen. Men här är vi :) Sen va jag och Nat och shoppa loss på rusta och jysk haha. Vi fick med oss lite fynd hem!



Igår hade jag privat lektion och sen möte. Nu är nästan hela avslutningsshowen färdigplanerad. Musiken är bestämd och klar till de mesta. Skönt! de kommer bli så roligt och grymt såklart!




"The greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return. ..."




fiiint!

natt.




"-Relationships aren't just about being happy. I mean, how often are you happy in your relationship?
-Every day.
-Every day?
-Well, not all day every day but yes, every day. "






Ny lägenhet!

Nu sitter jag här i våran nya lägenhet. Efter en massa slit och släp så har det mesta kommit på plats. Fick bär hjälp av Johan och hans bror så de va klockrent.. Det betyder att jag inte behövde bära så mycket alltså;) Massa skit man samlar på sig alltså. Helt sjukt. Men skönt att rensa lite. I den nya lägenheten som är en 2a. Har klädkammare o garderober, vilket jag inte hade i den förra så jag köpte en jätte stor från IKEA som vi nu också har. Så nu kan man kanske, men bara kanske få plats med alla kläder!  och skor:P
Men det jobbigaste är nästan kvar. Att städa den förra lägenheten.... Fy vad tråkigt! Och sen så packa upp allt i den nya. Men det tycker jag e mycket roligare :)



I lördags så vardet ju alla hjärtans dag.. Den började med att jag vad vikarie för Carro för hennes kurser. Och det gick bra. Kul faktiskt. Men bara för någon gång såklart hehe. Fick ett jätte gulligt sms av Filip som gjorde allt så mycket lättare. Sen var det hem för att se när lillasyster fixa iordning sig inför första gången med nya pojkvännens familj. Tog sin lilla tid att bestämma vilka kläder hon skulle ha :) Säga hejdå til henne och alex och vidare till affären där vi handla mat till kvällen. Jag fick inte visa mig i köket på hela kvällen. Och vilken måltid jag fick. Gu va gott de va! mums. Sen va de mys för hela slanten med ost och kex och vin. Mysmys.



Söndagen var de bara massa jobb. Kände mig mest trött i kroppen. Mina muskler strejkar just nu så jag tog de rätt så lugnt. Sen hem och packa packa packa.



O nu sitter vi här :)



Love it!


missförstånd.

hatar missförstånd. Man blir ledsen och sårad i onödan.


Ibland är de jobbigt att vara/bli vuxen.


Idag har det varit sjukt kallt ute måste jag säga. Va ute med hunden i morse och höll på att frysa ihjäl! Så vi fick gå rätt så snabbt för att hålla värmen. Träffa en jätte söt liten gubbe idag när vi var ute o gick. Typiskt gamla att prata på som tusan när de inte har så många omkring sig. Han hade förlorat sin hund för 1 år sen och han berätta nästan hela sitt liv där för mig på 10 minter. Men de e bara va trevlig tillbaka o le o skratta. O det gör jag så gärna.


Jätte jobbigt att jobba idag med urinvägsinfektion måste jag säga. Va på toaletten precis hela tiden. Usch. De va bara att skynda sig hem o trycka i sig tabletter o vips så försvann de! As skönt!
Imorgon ska jag vicka för Carro. För er som inte vet vem Carro är så är hon är hon dans/teater/sång lärare på dansstudion. Hon är utbildad lärare, eller snart en tenta kvar eller uppsats tror jag. Duktigt pedagog och som sagt utbildad för barn. Jag ska ha hennes 5-6 åringar från 10-13 sen ska jag ha hennes showstars13-15. O på showstars så dansar man OCH sjunger. Och de ska ha mig i det. HA! Men de blir roligt!


Blev inge mys med Isa o Amandis idag. Får blir en annan dag!


Alla hjärtans dag imorgon... Kul....


Älskar dig


ont.

åh de gör så ont! Hatar urinvägsinfektion! O inget svar på vårdcentralen så man blir ju tokig på dem! Inge dans i dag. Måste ju springa på toaletten var 3 minut så... Åh va trött jag blir! Men Filip är o köper tranbärstabletter till mig. Jätte gulligt verkligen. Vad skulle jag göra utan han? Hoppas de hjälper bara...

Nu har iaf Filip kommit hem igen och han tog med sig min lilla hund. O de är så mysigt att de är tillbaka! Jag betedde mig som ett litet barn innan jultomten kom på julafton innan de kom hihi. Mys mys.
Hon matvägra i tisdags nrä vi gav henne mat. Så då fick hon vara utan. Men igår med lite inblandad korv så fick hon ner massor (tills korven va slut dvs).

Nu kommer Filip med mina tabletter.

hejsvejs

trötter.

Nu e jag trött. Jobbig dag. Men mina små knattehiphopare va underbara idag. Eller underbara, jag kanske inte ska ta i men.. Så kul när de har taktsinne o lär sig direkt! Kul att träffa alla elever som jag inte sett än. Kom på att de va första måndagen för mig på teminen för de andra har jag varit antingen bortrest eller sjuk på.
Efter dansen ringde jag syster Nat för att förhoppningsvis kanske hon var hemma ikväll! Men nej.... Hon var hos Alex. Men de e så söta så de gör ingenting=) Men priset man får ta e ju att man får sitta själv ännu en kväll..
Imorgon kommer förhoppningsvis min Filip och min lilla vovvsing! Men först ska jag jobba... Men sen så!



En del människor tycker man både är patetiska och synd om samtidigt. Många som gräver sin egen grav utan att märka det själv... Och saker man gör måste man stå för.. Ledsen att säga det men så är det tyvärr. Bara att inse..



Tänker på min lilla mamma som har så ont.. O nu ska jag ta Vofflan ifrån henne... Dumma mig!
Och min pappa som nog är världens bästa pappa.. Ja, han är det!



Bilen gick igenom besiktningen idag. Läckte lite olja o kamremmen måste bytas. Men annars var den fitt for fight!



Packa kanske? hm....

söndag.

Så var ännu en söndag avklarad! Gick bara bra. Kände mig ovanligt pigg. Fattar inte varför men till o med inför den sista lektionen (den sjätte alltså) så hade jag massa energi kvar. De va nog bara för att jag tyckte det var så roligt. Tycker allt med dans är så otroligt roligt just nu! Vår semester satt perfekt. Tänk om man hade den dansglädjen jag har nu för ett par år sen. Tänk vad mycket hade varit annorlunda. Visst kan man ångra saker men jag vill inte tänka så. Gjort är gjort och man får lära sig av sina misstag. Och det har jag gjort. De hoppas jag de flesta gör.
Jag som tror så gott om alla människor tror det iaf :)


Två dagar kvar tills min lilla älskling kommer!



Längtar så mycket!


och så kommer min sambo också:) För det kanske man ska börja kalla varandra nu? Eller så skiter vi i det hihi



del 1.

 Nu var första deltävlingen av melodifestivalen över... Lika komiskt som vanligt... Men man sitter ju där och ser varje år ändå.. Men de e roligt!


Nu sitter man här med två övertrötta små flickor som skrattar till allt... Men de e roligt!


Tvättat precis hela dagen.. Så mycket tvätt har jag nog aldrig varit med om.. Var kommer alla kläder ifrån? Men de e roligt!


Pratat med min kära vän Klara idag! Jätte roligt att prata med henne igen! Bestämde dejt när jag ska hem till ön.. Det är roligt!



Braveheart. Bästa filmen. Vår låt!

revy.

Japp så var hela personalen (nästan) på eskilstuna revyn ikväll. Sjukt kul. Massa roliga skämt och riktigt duktiga sångare o sångerskor. Kul att hitta på ngt utanför dansskolan. Fick ju massa idéer efter revyn med ljus och golv o grejer. Kul de! Slutade 19 och föreställningen börja 19.30. Så de blev en så kallad "raggardusch" med lite deo och parfym efter 3 timmar dans hehe. Men de funka det med ;) Sen blev det max för hela slanten (idag igen hihi) O där blev det massa snack om dans och idéer om ljus scen och golv hehe. Vad annars kan man prata om?


Nu sitter jag o syster Therese o ser vänner. Min stora sysselsättning just nu. Men de e mysigt med chippa dippa lerre ;)


Tvätta imorgon kanske?


Köpt bil idag :D


bra.



Bra dag.
Mycket bra dag.

Grymt med hype.
Länge sen.
Älskar hiphop.

Lycklig.
Du gör mig lycklig.







vad hände?

hot om skolskjutning här i eskilstuna. vad hände med världen? sånt fanns knappt när jag gick iskolan. nu lät de som de va evigheter sen jag gick i skolan. men de hände inte. o nu känns de som fler o fler skolor blir hotade. Nats skola hade bombhot inte för så länge sen o nu här i e-tuna. de kommer ju hända ngt snart. så jävla onödigt. fick höra nu att de bara va en kille som skämta om de. men hallå, vem skämtar om sånt? trött blir man.


Va o skrev kontrakt med hyresvärden idag. Har lägenheten från den 1 mars. Men jag ringde och prata med de som bor där nu och de har redan flyttat ut. Såå vi kommer flytta in i den nya lägenheten den 16 feb! Riktigt sköönt! Roligt att inreda en ny lägenhet. Myys.


De blev en oväntad avslutning på dagen. Daniel drog med gänget på afterwork på Café Sylvia. O där drog vi i oss ett par öl. Kul att göra annat än bara träffas på dansen=)


Möte imorgon kl 13.


När kommer du hem?
 


Fuerteventura


väldigt trött idag har jag varit. konstigt när man legat o sovit en hel dag innan.. men trött som bara den va jag. kom inte upp ur sängen fören 2. o då hade jag självklart ett missat samtal från någon jävla telefonsäljare. hatar. och ett missat samtal från Carina, Filips kära mor. Hon hade pratat in på mitt mobilsvar. De handla om att jag ska följa med familjen funck till Fuerteventura på påsklovet och jobba med robin! =) As roligt! Blir betald semster de. Längtar redan. Skönt att komma utomlands lite mera innan sommaren =)




Jag älskar att dansa.
Jag älskar allt som har med dans att göra.
Jag älskar att få göra det jag älskar varje dag.
Jag älskar att ha det jag älskar dom jobb.
Jag älskar att dansa.





Redan ont i ryggen.... efter en vecka.... hur ska detta gå....







JAG ÄLSKAR ATT DANSA!



sjuk.

mår illa o nt i magen och helt skakig i kroppen.

synd om mig

välkomna till hajk

precis när jag skulle lägga upp de här inlägget la sidan ner. sjukt störigt. men här är det iaf!


igår började dagen seg. båda jag e therese orkade verkligen inte öppna ögonen fören klockan var halv 1 tror jag. på med vänner boxen, som är mitt bästa köp från thailand, o sega i sängen lite till. Sen ville jag gå ner på stan för att kolla läget. Så jag drog med mig syster. Blev en snabb men kaprik sväng. Köpte en marlene birger kofta (som jag sett på jätte länge) och en marc polo kofta, plus en sjal för 1400! värsta kapet! så vi drog oss hemåt efter det =)

Sen fixade vi iordning oss lite för att dra till v-ås. Tåget gick tio i 4 så de va lite surt för föreställningen börja in förens 7. Men då kunde vi äta innan o så tänkte vi! Men så blev de ju inte.... Efter en stressad gång till tåget med minsta lilla marginal han vi med. Tåget kunde ha kommit från stenåldern (ja jag vet att tåg inte fanns då men ni fattar). det ska ta typ 35 minuter att åka från e-tuna till v-ås. Men inte våran lilla resa nej =) tåget gick sönder 200 m innan kålbäck stationen. Där stod vi helt stilla mitt ute på en åker. Motorn var död. O där satt vi i 1,5 timme. Innan ett nytt tåg kom för att "rädda" oss hehe. Värsta mission att klättra ur de första tåget för att gå på rälsen till det andra tåget. men vi kom fram till v-ås kvart över 6 tror jag. så vi han ju inte ära ngn mat. så de blev en korv på pressbyrån =) Fan vad jag saknade min bil då kan jag säga!

Föreställningen var kanske inte så mycket att hänga i julgranen. Men syrran va ju bäst som vanligt i det hon var med i =)

Vi slapp åka tåget tillbaka iaf. Johan kom o tittade med oss så vi åkte med han hem. Snällt! OCH skönt!

Idag har varit ännu en tuff med rolig dag på dansstudion. Men mest tuff. Mått så jävla dåligt. Så massa värktabletter och massa vatten och självklart ett leende på läpparna så tror jag ine det var någon som märkte de =) Hoppas jag mår bättre imorgon bara...

Jag ska köpa ny bil. Asful. Men den funkar o är billigt =) Bättre än ingenting känner jag. Man är så låst när man inte har någon bil. Jag har inte haft bil på en vecka o tycker de e svin jobbigt. mest med handlingen. Men snart är det löst. SKÖNT!

Min pojkvän är den mest underbaraste och omtänksammaste som finns. Fick ett sjukt gulligt sms idag när jag jobba som gjorde resten av min kväll.



SAKNAR ER MED =)






src="http://cdn.widgetserver.com/syndication/subscriber/InsertWidget.js">
RSS 2.0