åh.

Inte världens bästa dag kanske. Vakna efter en dröm där jag var vädligt irriterad på en viss person och när jag vakna kände jag att irritationen var kvar.. Men som tur va behövde jag inte umgås något med den personen idag.
Var och testa klänning idag med Maria och Lisa som smak råd. Fick testa två stycken. Den första va fin men satt som as. Jag hatar min kropp! Den är för smal! Inga bröst och fan jag hatar den. Så där sa jag det. Och jag står för det. Den andra klänningen satt väl sådär men iaf bättre än den första. De fick såklart sy in den lite och så. Och det viktigaste var att jag ska kunna dansa i den. Inte jätte fin men kommer passa i sammanhanget.
Sen iväg till dansstudion och träna med kusken Mats. Börjar sätta sig nu. Så det känns bra. Och sen var det vanliga lektioner och alla danser är fördiga nu. SKÖNT


Imorgon ska jag vicka för Johan på Årby skolan. Och det är på skolan klockan 8! INTE kul!


Får se hur det blir nu med allt. Blir nog ingen ö för mig innan Fuerte. Måste stanna kvar och jobba.=( Måste ta ett flyg eller något på måndag morgon. A jag vet inte alls...


Har räknat ut hur mycket jag betalat av på min skuld till mina föräldrar nu när Nathalie bott här nästan ett år. Ganska mycket faktiskt. Vill bara bli av med den så snabbt som möjligt. Sen ska jag aldirg låna pengar av någon igen!!!!!! Kanske någon bank men inga personer. Slutar aldirg bra....Pengar förstör allt


Tycker att mycket är orättvist just nu. Mycket som inte går ihop i mitt huvud just nu. Mycket som handlar om pengar. Allt ska alltid handla om pengar. HATAR det! Varför gäller det inte samma för alla?


Just det fick papper från skatteverket idag.....
Kul säger jag bara.....
Fick återbetala.......
4398 j*vla kronor!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Inte mycket som är bra just nu..




magkatarr.

Min magkatarr börjar komma tillbaka. Jag blir så trött! Men jag får nästan skylla mig själv så mycket jag stressar med allt och äter på så knäppa tider som jag gör. 
Men det är bara den här veckan som stressen är som värst!

Efter den här veckan bär det först av hem till ÖN! =) Men hinner bara vara där knappt ett dygn innan vi flyger vidare till Fuertaventura! Längtar så mycket!
Familjen Funck och jag och Filip! Men längtar mest efter Robin! Saknar hans kramar och hur glad man blir när man är med honom! =)
Och självklart sol och bad!

 
Haha Nu sitter jag här och ler för mig själv för att jag tänker på hur go Robin är:D


Haft en dag då jag tycker mest synd om mig själv. Hur ont jag har överallt och att jag inte hinner med något. Så har min dag varit i stort sett.


Men ett underbart slut fick jag på dagen iaf! Fick en underbar, välbehövd massage av min älskling! (nathalie min kille kan också hehe)


Veckan kommer bestå av massa dans och träning med våra travkuskar. Hade min första lektion i morse med Mats 55 år. Trevlig prick som hade liiite svårt med stegen men det ska nog sätta sig till slut hehe
Tycker synd om Nat som har en kille som haha inte kan ngt! Stackare! Men det klarar du! ;)






Åh blir man inte sugen?=)
Dit ska jag! Hihi



ställa fram klockan.



Usch och fy för att ställa fram klockan!
 Får man ju sova en timme mindre!
O jag som är så trött!


Imorgon
9.00-10.00 Vals Träning med min kusk Mats
13.00-14.00 Slow Fox Träning med min kusk Rolf
15.00 Hiphop medel
16.00 Hiphop medel
17.00 Hiphop Tävlingsträning
18.30 Ragga/Dancehall forts -15
19.30 Ragga/Dancehall medel 15+
20.30 Ragga/Dancehall forts vuxna

Hur ska jag orka!?

Ser inte fram emot morgondagen........



Nu ska jag gå och lägga mig brevid min älskling och somna i hans varma underbara famn!



1a träningen.

Yes nu har jag haft första träningen med min första travkusk. Rolf 69 år gammal! och han klara det galant. Eller jag måste styra och så. Men han klara slow foxen väldigt bra. Så nu känner jag mig inte lika stressad över allt. Han har bokat in 4 ggr till. Så det känns bra!
Så nästa fredag 15.30 på travet i eskilstuna gäller det!



Nu sitter vi och väntar på lilla syster Therese och Alex. De har åkt fel. HA! Så de var i Nyköping för en timme sen typ så de borde vara här snart.



Börja se en sån sjukt läskig film igår! Strangers heter den. Jag vågade inte se klart den så filip var tvungen att stänga av. Men jag har lovat att vi ska se klart den i kväll.. uuuhhh...



Hahaha ser lets dance nu! Magnus måste ju vinna bara för sin "oupido jag vill va som duuuu"! SJUKT ROLIGT! Den stora kroppen, man kan inget annat än att le!

torsdagen.

Igår var jag ledig hela dagen.. skulle ha varit iaf.... Hade först möte på dansstudion om dansavslutning terminen som gått och nästa termin bland annat.. Och det gick bra. 3 effektiva timmar. Sen hade jag Nat och (Maria)Karlsson möte om Nats framtid.. Hon vill att hon ska börja undervisa nästa termin i de klassiska bitarna. Som jazzteknik och jazz och lite så.. Så de  e kul! Får vi se vad hon bestämmer sig för


Sen åkte jag och älsklingen till sthlm. Åt på resturang o myste lite!


Nu ska jag hoppa in i duschen för att sen dra mig bort till dansstudion. Senare ikväll ska jag träffa min travkusk Mats hehe får se hur det kommer gå! Nat ska vara med och hjälpa till lite så det känns bra!


Therese kommer ikväll med! :) KUL!


Älskar dig filip

tom.




Det var inte meningen att det skulle bli såhär.....

stress.

Nu börjar stressen komma krypandes. Mer stress än vanligt om man säger så. Varje vecka är det stressigt med att göra dans och planera mm. Men nu är det inte många veckor kvar och allt måste bli klart snart. Har några koreografier som är klara men en del som inte alls är klara som jag känner mig jätte stressade över. Och imorgon ska musiken vara inlämnad. Som tur är har jag en underbar pappa som har hjälpt mig att klippa och mixa musiken! Men ändå känner man den här stressen. Och så de här med travkuskarna. STRESS med stora bokstäver är ett måste.
Imorgon ska vi ha möte iaf. 12-16 blir det nog att ha möte för mig. Sen ska jag och Filip till sthlm för att fixa med nycklar och grejer. Så en privatlektion måste flyttas till fredag och massagen måste bokas av eller om.



Idag har det varit underbart väder! Kallt men sol och blå himmel och knappt någon vind. Jätte mysigt. Och lite annorlunda jämfört med snöstormen som är på gotland! Trodde inte det var sant när man såg bilderna. För här är det iofs kallt men sol och blå himmel nästan varje dag!



Nu ska vi fortsätta se californication. Mycket bra!



Du och jag forever and ever!
Du har lovat de...



trööött.

helt sjukt trött! känns som man sover fast kroppen är vaken.



Varit så roligt idag! 4 timmars dans med Jonathan från lets dance. Jätte trevlig och hoppas han hade lika roligt som vi hade =) Helt underbart att dansa standard danserna! Såå svårt är de me! Men jag njöt varje sekund!



Nu ska jag iväg till dansskolan igen.. bara varit hemma 1 timme.... vill inte... vill stanna hemma och sova.... men nej.... iväg och jobba igen.. det kommer bli en intressant kväll...

my day.

nu sitter jag här igen efter en låång stund med styrke och stretch övningar. Skönt att avsluta dagen så innan man går och lägger sig. borde jag göra oftare!
Har märkt att jag är helt sne i bäckenet när jag sitter i splitt pga mina höftböjare. Men de ska Jenny ta och fixa till på torsdag. NI ska se blåmärket jag har från förra gången jag var där! Helt sjukt vad hon massera mig gul och blå. Men det behövs ju tyvärr när man är så pass spänd i musklerna att det inte går att stretcha ut längre och man får ont.
Imorgon ska jag, daniel och syster Nathalie vara på dansstudion kl 9 för träna med nån snubbe från lets dance som ska lära oss koreografin till travkuskarna vi ska dansa med. Men ingen av kuskarna kan komma imorgon så jag tror inte tv4 kommer dit då. Så vi får se hur det blir med det! Men de ska bli spännande. Var så länge sen jag dansa modernt. Vals och grejer. Tog fram mina gamla latinskor. Satt som en smäck så indansade som de är hehe. De är ju inga modernskor men de får duga ändå=) Sen har man ju fått order att ha snygga träningskläder på sig. HA! Både jag och nathalie har lite panik över det. Har sjukt mycket danskläder (inte för mycke dock :)) men inget att ha på sig för imorgon. Det blir att gå upp med tuppen imorgon för att göra sig klar. Kul ska det bli!
 

Nu ska jag mysa med älsklingen innan det blir sängen för mig!


GOD NATT

you make my day.

Blev inget skrivet igår... jag orkade verkligen inte....


Jag och Filip var på tippen och slängde all skit ifrån flytten. Det har ju stått i vårat vardagsrum nu ett tag men eftersom bilen blev snodd så har vi inte ahft möjlighet att bli av med allt. Men nu när mamma var uppe så låna vi bilen. Skönt att bli av med skiten, rent ut sagt!
Sen åkte vi ut till tuna park för att kolla runt lite i affärerna. Jag hitta massor såklart! Alltid så när jag inte ska ha ngt eller inte har några pengar! Men ett par leggings från gina, svarta glansiga. As sjyssta faktiskt. De va på rea så jag fick dom av min älskling. Sen en ny foundation från clinic för min hud som är så sjukt känslig. Måste köpa ny dagkräm med men den e lite för dyr just nu. Kostar 550 kr så de får jag vänta med tills på fredag att köpa! Stackars mitt ansikte.....
Kolla skor. Och såklart hitta jag ett par som jag ville ha. Ett par adidas. Sjukt snygga. Ska nog införskaffa mig dom när jag ser att budjeten håller. Kom på alldeles nu att vi ska ju utomlands.... kasnke ska spara lite pengar till det?...... Smart Sofie!
På kvällen var det Let´s Move kväll på dansskolan. Disco för de små med danstävlingar och uppvisning. Mycket uppskattat verkade det som! Sen myskväll med de lite äldre. Kollade gamla dansavslutnings filmer. Jätte roligt att se! Sen var det hem till älsklingen som väntade på mig med ost och kex och vin! MYS
Somna i soffan gjorde jag.. Jätte sköönt! Älskar att somna på soffan.. Men min sambo ville att jag skulle sova med honom i sängen så jag fick pallra mig dit. Men de gjorde jag så gärna =)
Idag har det varit danslektioner hela kvällen. Eller från 3 iaf. Alla lektioner gick grymt bra idag! Kul att se när saker börjar sätta sig och funka. Enda som inte gick som planerat var att en tjej svimma på en av lektionerna. Så då hann jag inte lära ut allt som behövdes läras ut idag. Men vi får ta de nästa vecka. Tjejens mamma kom så allt verkade lugnt när jag gick in på lektion igen!
Var så sugen på fiskbullar när jag kom hem så vi bestämde oss för att laga iordning det! Men när vi kolla när potatismosen gick ut så såg vi att den gick ut den 3 mars..... 2005! Nån har sålt på oss gammal potatismos! För så länge kan jag omöjligt ha haft den där potatismosen! Så de blev fiskbullesoffa haha... Slajmigt men mättande!

Ser fram emot tisdag!

busiga hund.

Min hund är nog den busigaste hunden jag vet. Så fort hon inte får uppmärksamhet så börjar hon "prata". Jätte roligt.



Har fått en dansjobb idag! JIPPI! Ska dansa med några travkuskar och tv4 ska va där och filma. Jätte roligt! Ska träna på tisdag så jag vet nog mer i dagarna.  Det är i vals och foxtrot. Jag är så glad! Äntligen får man dansa lite själv. Får se vem som ska koreografera till oss. Kul kul!



Varit i strägnäs idag och lämnat nycklar till bilen. Så nu ska den bara lagas.



Mamma är här. Ska sova hos oss. Mys.



Imorgon ska jag och älsklingen gå på stan och mamma får vara hundvakt! Måste verkligen ha ett par nya skor! Dansar sönder alla mina. Så ska kolla på det imorgon. Men de e så tråkigt när man har så små fötter. Har ju str 36 och det finns knappt nå skor. Bara barn. Men de blir ju billigt och bra såklart=) Men de snyggaste sneakers finns alltid bara i herrstr. Morr. Men det är sånt man får ta!



Varför finns det aldirg något bra på tv på fredagar! Jag blir så trött!



Så här ska jag då dansa på tisdag!
 

äntligen.

Äntligen är jag nöjd!
Och för en gångs skull känner jag mig bra!
Så duktiga elever som gör precis så som jag vill ha det!

Imorgon massa privat och massage!

Nu, se om jag har ngt på datan att se på.
A just de.. Måste ut med hunden!

Vill dansa själv...
Åka till USA är det jag vill...
Får bli efter sommaren isf...



sol.


Det är världens bästa väder idag!
Så jag och älsklingen tog en lång promenad i solen med våran lilla hund.
Blå himmel och strålande sol!
Nu är våren på väg!
Till och med skinnjackan var på!
MYS

hemma igen.

ja nu var man hemma igen efter en dags jobb. eller kvälls jobb kanske jag ska säga =) Det gick bra. Men jag har en koreorafi jag inte riktigt blir nöjd med hur jag än vrider och vänder och ändrar och ändrar. Hm... Men de blir nog bra tillslut! Glad att alla har sånt tålamod med mig som ändrar så och har minne som en guldfisk hehe.
Jag är verkligen sämst på att komma ihåg danserna jag gjort.


Min lediga tid på torsdag har blivit inbokad på en massa privat lektioner! Jätte roligt! Men nu MÅSTE inspirationen flöda för alla måste ju få något grymt. Det är ju det de betalar för! Men de kommer nog. Ska sätta ihop en ny hiphopgrupp koreografi som är lite klurig att komma på. Har massa idéer! Men måste få ihop alla ideér till ngt bra. De e det som är det kluriga =)


Sa ngt vuxet idag..
"Vi behöver ju pengarna"
Både jag och Filip kollade lite på varandra och log.


Måste ta oss till Strängnäs för att lämna bilnycklar till verkstan... Svin jobbigt! Får bli på fredag...


Ett annat måste är min dyngsrytm! Den är inte okej! Måste tas tag i!




grymt.



Ikväll kommer de bli så grymt!
Om alla lär sig så kommer de bli så otrooligt grymt!
Positiva tankar
Positiva tankar
Positiva tankar!


Duschen och sen iväg!







inspiration.

Nej ingen inspiration har jag just nu. Huvudet är blankt. Ångrar mig så mycket att jag inte gjort klart alla danser än. Nu är det 5 veckor kvar till föreställningen. Det är verkligne inte mycket. De flesta danser är nästan klara, eller jag har iaf gjort de klara men inte lärt ut allt än. Men de e vissta koreografier jag vill ska bli så himla bra och just därför blir jag aldirg nöjd med det jag gör. Imorgon har jag lyrisk jazz medel 15+ och den vill jag verkligen att den ska bli bra. Och jag tror nästan att den blir det. Men jag blir ju som jag skrev nyss ALDIRG NÖJD.  Svin jobbigt.


Det går framåt med min sporttränarexamen. =)
Nu är det bara vänta och se!


Försäkringsbolagssnubben har tagit sememster så jag har mailat honom så ffår vi se när han hör av sig. Morr.


Fick mina kläder från nelly.se idag! Åh va fint allt var! Och allt satt som en smäck! 2 klänningar från Rare, 1 par skor från nellys egna märke, 1 linne från cheap monday, 1 tshirt från dr demin och 1 bikini. NÖJD!
Nu väntar jag bara på kläder från både laredoute och hm =)
Borde komma nu i veckan!












Lägger upp bilder på de kläder jag får hem nästa gång.


Saknar mina vänner......



mamma.

Nu är min mamma här! Det tycker jag om! Har fixat henne i håret idag. Plattat och volymtångat=) Jätte fint!


Låten som vann igår kanske inte var den jag hade hoppats på....


Nu ska vi se film!


sugen.

efter en liten konversation med min Filips kusin Jeili så är jag ännu mer sugen på att tatuera mig igen! Hon är riktigt sugen på att tatuera sig vad jag har förstått. Och när man pratar om de så kan man ju inte låta bli att ryckas med om bli ännu mer sugen! Men jag ska vänta... Jag vet vad jag vill ha... En modefluga kanske... Men vad gör de, som jag fick höra =) Vi gör de ändå!


Haft balett idag! Mysigt! Länge sen jag hade balettkläder på mig och stod vi stången. Men de va rikigt kul. och riktigt bra träning. Glämt bort hur jobbigt det är=)


Städat och skrubbat gamla längeheten idag med! usch! Men skönt att de är klart nu!


Ikväll är det melodifestivalen... Så de måste man väll se på antar jag...
Hoppas verkligen att de är en hyfsat bra låt som vinner för jag ska nämligen koreografera till vinnarlåten till våran vårföreställing i slutet av april.
Men de tvivlar jag starkt på!


Peace!



beslutsångest.

Jag önskar att jag hade ett sådant jobb så jag kunde ha semester och göra vad jag vill och känner för i sommar! Men det har jag inte så det bli till att jobba. Var vet jag inte än. Måste höra mig för om jag behövs ngt i sommar. Så vi får se hur det går. Har nog iaf bestämt mig för att åka med på EM i Slovenien i sommar. 1-5 juli. Sen är det hultsfred som man mer än gärna hade åkt på. Men jag får nog bestämma mig för det ena eller det andra. Tyvärr. Och då blir det nog Sloveninen. Behöver lite mer semester den här sommaren än förra iaf känner jag. Jobbade på tok för mycket för att klara av en ny termin med nya koreografier och ha nya krafter. Inte för att jag klagar. Absolut inte! Jag hade den bästa sommaren på länge! Ja den bästa sen man börja sommar jobba tror jag. Men lite ledigt behöver man.


Var i västerås idag med Maria och Fia och såg på en dansföreställning uppsatt av några estet 3or. Nathalie var en otroligt bra DJ samt person i rock hehe. Fias knä är paj, men idag kunde hon röra det lite granna. Men inte stödja sig på det. Jag hoppas hon får hjälp snart så de blir bra så snabbt som möjligt!


Sen iväg och jobba ett par timmar. Och imorgon är det tävling här i eskilstuna. I Disco då. Så jag är nog den enda på hela dansskolan som inte är involverad! =)
Så jag ska vicka för Daniel imorgon. Ska ta hans två balettlektioner. Har itne fått något material eller musik. Så jag hoppas han har lämnat en lite lapp vad jag ska göra. För det har han lovat!


Mår fortfarande skit. Känns som halsfluss fast ändå inte. Jag har inga halsmandlar för de operera jag bort när jag gick i 5an eller ngt. Så det sätter sig längre ner i luftvägarna. Så de e tungt och obehagligt att andas. Jätte jobbigt faktiskt.


Bara 3 veckor kvar innan vi sticker till Fuerteventura! Längtar redan! Måste boka båtbiljett hem först bara eftersom flyget från från visby. Måste kolla när flyget går bara så vi vet när vi ska ta båten hem. Måste kollas upp snarast!



Älskar dig!


ibland.

ibland blir man så trött på hur läkare beter sig och vad de gör åt saken. Man måste banka in saker i huvet på dom för att de ska fatta! Det är någonting jag verkligen lärt mig under mina år! Man måste typ veta vad de är för fel på en och sen kräva en specialist när de gäller skador.
Undrar hur många karriärer läkare har förstört pga inte göra ngt direkt? För vissa skador måste tas hand om dirkekt. Och görs inte det så kan rehaben bli så mcyket längre och kanske inte ens hjälpa till 100 %.
Och i det här fallet jag syftar på nu hoppas jag verkligen inte att de har klantat sig.
Jag tänker positivt och hoppas på det bästa!
Fia ditt knä är svullet och det är inte menisken.
Ignorera går till en viss gräns som sagt.
Så vi ignorerar tills det inte går längre!=)



Till Västerås imorgon

God natt!




inget vettigt.

idag har man då inte gjort mycket vettigt.
Dagen har sett ut såhär.
*Vakna
*Ut med hunden
*Äta frukost
*Se på tv
*Handla mat
*Ut med hunden
*Laga lax och potatis. Mycket gott!
*Åt en semla och drack ett glas cola. Mycket gott!


Nu ser vi sveriges värsta bilförare. Jätte roligt! Dom e så sjukt dåliga! Haha

Chippa och cola blir det lite senare med en film. Vilken vet vi inte än.

Jag har fortfarande ont i halsen. Det vill inte bli bättre. Men jag köpte c-vitamin idag så jag ska bli frisk lite fortare hade jag tänkt. Men de som är lite obehagligt är att halsontet går ner i bröstet. Så det är tungt att andas. Svin jobbigt.

Nu har vi lämnat Vofflan hemma själv en litet stund nästan varje dag och det går jätte bra! Så vi kan göra saker utan att hon får panik och sitter och skäller! Hon är jätte duktig!

Nu ska jag mysa lite med min sambo!





trött.

Nu är jag helt slut! Kroppen, halsen, halsen, huvudet allt! Men dagen på jobbet gick bra tillslut. Mina elever är underbara!


Varför ska det vara så att den person/ställe man har ställt upp på i hela sitt liv ska såra en så otroligt? Jag har tagit emot skit för så många saker. Och verkligen bara tagit emot för man visste ingen annat. Men nu vet man att det är fel och nu tar man åt sig. Smutskastning och skitsnack. Okej om någon inte tycker om mig. Säg det till mig då! Snacka inte bakom min rygg. Och att snacka med gamla lärare om mig och hitta på saker är bara onödigt och lågt. De vet precis hur jag har blivit behandlad och hur det har varit. Jag blir så ledsen. Hur länge och hur många ggr ska man få höra att saker har sagts bakom ens rygg som inte stämmer? Som bara sägs för att såra och förstöra. När ska jag våga säga ifrån? När ska det ta slut?
Jag vet inte hur många ggr jag har brytit ihop pga DIG. Låt mig vara och låt mig få leva mitt liv.! Snälla?



LEDIG IMORGON
! Verkligen hel ledig! Såå behövligt!



Sporttränare i hiphop? Yes snart är det min tur!



Älskar mitt liv. Men blir så trött när det kommer fram saker som förstör så mycket.


svårt.

ja nu är det svårt att ignorera mitt halsont. Vakna flera gånger i natt av ett ömmande öra också. O nu hör jag knappt på det. Ska jobba om 1,5 timme och jag känner verkligen inte för det. Vill bara ligga hemma och tycka synd om mig själv och bli omhändertagen av Filip. Men jag får bita ihop idag för jag e ledig imorgon. Måste nog ställa in min massage imorgon. Inte så bra att bli masserad när man är sjuk.


Fick kataloger från NPH idag om massageterapeft utbildningen. Så sjukt sugen nu. Antingen är den på ett år på deltid eller heltid 20 veckor. Och efter dom 20 veckorna kan man vidareutbilda sig till idrottsmassör på 20 veckor till. Så sjukt sugen nu! Ska kolla upp det lite till. Ett bra alternativ till naprapart. Eftersom jag kanske inte riktigt är redo för dom 5 åren än. Men utbildar jag mig först till massör så får jag lite inblick i det arbetslivet och kan sen bestämma mig om jag vill fortsätta med det och utbilda mig till naprapat. Värt att tänka på!


Nu måste jag koreografera lite och sen hoppas in i duschen. Eller ska man ta sig ett bad? hmm....






soppa.

ikväll blev det sparrissoppa. Gott men kanske inte så mättsamt. Men vi orka verkligen inte laga något idag. Så är det.


Ja så var det vinter igen då. Fy fan. Fritt med snö när man vakna och skulle ut med hunden. Hon älskade de. Börja rulla sig i snön och grejer. hehe itne likt henne. Träffa lite hund kompisar hon fick leka med och sen hem. Det är faktiskt väldigt avkopplande och mysigt att ha hund så man kommer ut och går varje dag. Sol som regn. Man måste liksom. Finns inget " nej jag orkar inte idag", det måste göras.


Iväg till dansstudion och jobba. Gick väldigt bra idag faktiskt. Kroppen kändes pigg. Skönt. Forfarande lite öm i höftböjarna för jag e så överansträng där men det känns mycket bättre. Ska till massören på torsdag igen så det här kommer nog bli bra.


Börjar får lite ont i halsen dock =( Vill inte så jag ignorerar. Fungerar bra än så länge.


Fått svar från naprapathögskolan idag också om mitt intyg från preparandkursen. Och det skulle inte vara några problem så det skulle de skicka. Skönt när saker blir gjorda och löser sig.


Mer roligt har jag tyvärr inte att skriva just nu. Kanske skriver ngt mer lite senare!

sugen.

vi prata tattoos nu ikväll.
Sugen man blir igen då.
Jag vet att jag ska ha en till och jag vet var.
Men inte vad än. Eller jag vet typ.
Och jag vet också att jag ska vänta lite eftersom mina nuvarande hände väldigt snabbt och en var ren implus! (den i nacken)
En liten dröm jag har är att få bli tattuerad av Kat von D från LA ink. Det hade varit grymt!


Så här ska jag ha min nästa!

bilen är hittad.

Polisen har äntligen hittat vår bil! I Strängnäs... Vet inte varför den är där men där står den iaf. Polisen ringde vid lunch och sa att de skulle ringa tillbaka om vilket skick bilen va i. Efter 5 timmar hade de fortfarande inte ringt. O jag börja jobba vid 5 så Filip tog på sig att ringa dom. Iaf, efter en massa telefonsamtal till polis, försäkringsbolaget, bärgare mm så står den iaf på en verkstad i strägnäs. Jag tror det var pappas morbror som hade varit och kollat på bilen och det såg inte ut att vara några större skador på den. Startlåset var sönder såklart men stereo mm va kvar. Så däcken i bakluckan finns säkert också kvar. Så imorgon blir det att snacka med försäkringsbolaget och kolla vad som händer nu. Sen ska vi också ringa utredningspolisen om snorungen som snodde bilen. Vad de har gjort med honom. Jag tycker ju personligen att han inte ska få komma ostraffat ur det här utan isf betala vår självrisk o sånt. Men vi får se vad som sägs imorgon.



Tack för alla fina kommentarer igen!
Tess jag saknar dig som bara den! Du e så duktig som pluggar på som du gör! Tyvärr är jag inte hemma då! Ska till Forteventura med familjen Funck! MEN det måste lösas att vi kan ses nån annan gång. Och om inte så får vi ta hela långa sommaren och umgås extra mycket då! Det är min plan med alla mina andra vänner från ön=) Får passa på på sommaren mer än vanligt eftersom jag inte varit hemma sen i höstas! Helt sjukt! Men så är det! Så ligger det till mina kära vänner! Hela sommaren ska vi umgås för jag har inte träffat er på allt för länge! Saknar er massor!



Svar till mormor Lisa är att Filip längtar efter dom där kroppkakorna! Så fort vi kommer hem så får vi komma ut till er och äta upp oss lite=)



Ja jag måste bara skriva lite om våren också. Jag vill att den ska komma nu nu nu! Fick en liten hint idag när jag var ute med hunden när fåglarna kvittra ute i skogen. Men så har vi den här slasken. Hatar det! O när man går ute i skogen är det bara massa geggamojja överallt. JÄTTE roligt att ha en gyllen vit hund! NOT! Stackarn blir duschad var och varannan dag. Men hon är så duktig. Jag vill att solen ska skina i mitt bleka ansikte och ha solglasögon och sätta på mig skinnjackan! Längtar. Men någonting jag inte längtar till är när det kommer bli så varmt att jag inte kan använda mina uggs längre! De varmaste och mysigaste skorna jag ägt! Nu börjar dock ullen inuti försvinna eftersom jag använder dem tok för mycket. Men de e så skönt att inte frysa om fötterna. Jag brukar tillochmed inte ha strumpor i för dom e så gosiga inuti=) Så dom kommer jag sakna under sommaren. Men det är nog det enda!





vaken.

Måste gå och sova men håller mig uppe och vaken av någon underlig anledning. Har fortfarande lite ont i magen och huvudet värker.
Älsklingen sover sen en liten stund tillbaka.
Han är verkligen den bästa som finns.
Vi prata lite om naprapatutbildningen nu ikväll. Och han sa att han stod till 100 % bakom mig om jag besluta mig för att söka och gå där. Men då blir det förmodligen en flytt till sthlm, sa jag. Ja då blir det väl så, sa han då. Älskar han så för det. Tänk att han flytta hit bara för jag är här. Underbar. Men det är ett stort beslut. Det går att pendla också härifrån. För dansstudion vill jag inte lämna. Söka kan man alltid göra. Så det ska jag nog göra!
Jag har ju kommit på att man tjänar så bra som naprapat att studeskulderna kommer bli avbetalda relativt snabbt. Så det är positivt! Och att tjäna bra är ju aldirg fel=)
Nej nu ska jag nog ta och borsta tänderna och krypa ner till min sambo!
God natt på er!


Du och jag föralltid

fest.

lyckad kväll igår!
Musik, lite alkohol och trevliga människor!
Kan nästan inte bli bättre!


Vakna dock halv 7 med sånna menssmärtor som jag får att jag höll på att dö. På riktigt (typ iaf). MÅSTE ta tag i det där! Jag e så dålig som inte har gjort det. Det är liksom inte normalt att ha så ont som jag får. Nej ta tag i dig själv nu.
Skönt att ha min vän Johan som kunde ställa upp och ta mina klasser idag. En hjälte verkligen! Hoppas han inte var allt för bakis och att det gick bra idag!=)


Tack för era fina kommentarer jag får då och då.
Jag uppskattar det som tusan!
Det gör min dag lite lättare=)


Har tre st underbara elever som är klara för EM i slovenien i sommar! Therese (syster) Fia och Rebecka!
Grattis till er!
Funderar starkt på att följa med! 1-5 juli. Och min första internationelltävling var just i slovenien.10 år sen va det! I en annan stad dock. Men ändå! Uppleva lite gamla minnen! Och ännu en utomlandsresa är ju aldrig fel! =)
Kanske kan få börja min SDR utbildning till sporttränare där nere om jag har tur. Har bara väntat på den i 2 år! Kanske dags att få den snart eller? HOPPAS!


Försökt lägga upp några av mina koreografier på youtube här om dagen men de funka inte så jag orka inte göra det igen. kanske ska ta tag i det ikväll. men bara kanske. Det va lite komiskt att jag hitta ganska många av mina koreografier där som andra lagt upp. Kul kul.


Älskar min lilla underbara hund. Hon e för go=)



ny hemsida.

Ny hemsida.


Check it out!


http://eskilstunadansstudio.net/

mitt liv.

sitter här och tänker på vad man ska göra med sitt liv. Jag älskar det jag gör, verkligen! Men hur länge kommer min kropp att orka att jobba som jag gör nu. Saknar bara mer och mer att få dansa själv. Det är faktiskt inte så roligt att alltid stå i bakgrunden som jag gör nu. Det var så länge sen jag stod på scen att ögonen tårar sig när jag tänker på det. Kommer jag någonsin stå på scenen igen? Och nu kommer den eviga frågan som dansare. Har jag det som krävs? Tanken som kommer direkt i mitt huvud är nej det har jag inte. Så därför stannar jag där jag är för det är bekvämt och jag trivs där. Jag älskar att undervisa men jag börjar tvivla på om det är värt det om jag aldirg mer kommer få stå på scenen. Jag som älskar att stå på scen, Älskar att synas. Men kommer jag någonsin stå där igen. Stannar jag här så kommer jag aldirg få det mer. Jag gör koreografier och jag har grupper som bara är till för att stå på scen och ha uppvisningar. Men jag kan inte hjälpa att sakna det så sjukt mycket. Jag är inte klar med att stå på scen. Det vet jag. Jag vet itne vad jag ska göra.
Vad ska jag göra?


Sen har vi det här med naprapat. Va på deras preparandkurs förra våren och kände direkt att det här vill jag bli! Så intressant! Och så mycket små skador man har varit med om i sitt dansade liv så har man haft en del naprapater sjukgymnaster mm. Men har alltid fått bäst behandlingar av naprapater. Och jag e ju så nyfiken att jag vill att de ska förklara vad de gör och varför och hur kan det bli så mm. Så intresset har funnits ett bra tag. Men den utbildningen är 5 år. varav ett år är praktik. Men den kostar ca 90 000 varje år. Eftersom den är privat och inte är en vanlig högskola. Så jag måste ta csn lån plus ett fett lån av banken för att klara sig. När jag prata med de som gick där så rekommendera ingen att jobba samtidigt iaf första året för det är så sjukt mycket. Och då måste jag släppa dansen. Kanske inte helt men ändå. Och sen är den i sthlm. O ska man sätta sig i en andra hands lägenhet igen. aldrig. Nej jag vet inte vad jag ska göra.


Sen har jag kollat runt lite för att först utbilda mig till massageterapeft men än så länge inte hittat någon bra utbildning. Någon som har någon bra som tips? har kollat axlesons men vill ha lite fler alternativ innan jag bestämmer mig. Tips tack=)


Vad ska jag göra i sommar då. En annan fråga.. Hade varit så skönt att ha en utbildning i baggaget så man slapp att tänka på att söka nya jobb hela tiden och istället tänka på semester..

Sen har jag ju alltid tänk på att starta egen dansskolan. Precis som min gamle vän Malin har gjort. Jätte roligt för henne! Hoppas det går bra. Men det har jag alltid tänk på som ett senare projekt i livet för att kunna flytta hem och skaffa familj och barn och grejer.


jag älskar det jag gör. Men jag kan inte hålla på det här hela livet.  ELLER?


Så många tankar i mitt huvud just nu. Vad vill jag? Vad tycker jag? Vad ska jag göra? Hur ska jag göra?


Jag blir galen!

massage.

idag har jag då fått massage av en idrotts massör som heter jenny. Efternamn vet jag ej.
Fy faaan säger jag bara!
De gjorde så sjukt ont! O jag e inte den som klagar när det gäller sånt. För tyvärr är man rätt så van med sånt. Men helt sjukt ont. Jag har haft problem med mina höftböjare sen en tid tillbaka som har gjort att jag fått ont i ryggen mm. och dom va katastrof. Eller hela mina ben va övertränade sa hon. Det gjorde ont när hon bara la handen på dom. Och framsidan av smalbenen var lite hårda dom med. Det kändes som hon tryckte sönder muskeln. det knastra nästan.
Efteråt mådde jag faktiskt illa av hennes hårda behandling. Men det gick som tur över efter ett tag.
O nu känner jag mig bara mörbultad.


eskilstuna dansstudios första planerade möte hölls idag. Grattis till oss! vi hade till och med punkter som vi tog upp! =) Men lite skitsnack hann vi med såklart hehe


Annars har jag varit ledig idag. Fick låna martin och marias bil för att handla lite mat. Skönt. Nu klarar vi oss ett tag.


Såg hockeyn Brynäs-färjestad. Blev 0-2 tyvärr etfer brynäs tagit ut målvakten sista 30. En hyfsat bra match. Mycket adrenalin och heta känslor. Så lite gruff va det allt. Som det ska vara i slutspel! Kommer bli svårt för brynäs det här. Men håller tummarna och tänker positivt! Nästa match är på lördag!






vattenläcka.

japp det är en vattenläcka nere i källaren så vi har fått byta föråd. Så de har hållt på och borrat och haft sig hela dagen. Inte alls irriterande.


Sitter nu här med en sjukt övertrött syster. Hon skrattar åt det mesta. Men de e roligt.=)


Massage imorgon! Kommer bli en pina. Men ser fram emot det!



6 piruetter.

jag hatar min kropp just nu.
Satsa på att värma upp ordentligen. Som  jag gjorde.
Satsa på att strecha som tusan idag för mina muskler. Gick åt helvete det.
Kunde inte strecha splitten alls.
Det tar bara emot.
fan fan fan.
Men fick en tid hos idrottsmassören på torsdag iaf.
Hoppas det hjälper, för det här e faktiskt inte kul!


Någonting positvit idag iaf.
JAG KLARA 6 PERFEKTA PIRUETTER IDAG!
Gryyyyymt!


ingenting.

Nej idag finns det ingenting att skriva...
Men ändå känner man ett litet måste att man ska ta sig i kragen och skriva ngt. Iaf nu när man har blivit så duktig att skriva varje dag.



Känner mig helt matt i kroppen. Min kropp vill helt enkelt inte. Känns som mina leder är som en 80 åring gammal tants. Helt seriöst så va det en jätte bra liknelse. Så fort jag böjer på mina knän så hör man hur segt det är. Och när man stretchar så tar det mest emot än skönt. Ja, för jag tycker faktiskt att det är skönt att stretcha. Sådär ont skönt. När man verkligen känner hur musklerna blir längre för man pressar lite till, andas och slappnar av. Och sen känslan när man suttit i splitt lite för länge och man ska komma tillbaka att musklerna är så uttänjda att man har svårt att gå. Fast det bästa är när man är två och hjälper varandra att stretcha. Då bli man verkligen ner pressad till ett länge man sällan kommer till själv med sin egna förmåga. Det tycker jag är skönt. Men nu säger musklerna bara ifrån. Vill ingenting just nu. Strejkar helt enkelt. Fick erbjudande att få massage av en idrotts massör på torsdag av maria min chef och vän. Men det är innan 13 på torsdag och torsdag är min enda lediga dag den här veckan och eftersom jag är såhär sent ute lär jag bara få en tid tidigt. Så jag ska nog höra av mig till Cia, min naprapat. Mördaren kan man kalla henne med. Jag har varit hos ganska många olika naprapater, sjukgymnaster, idrottsmassörer i mitt liv. Men bara hos killar. Och jag tycker de har varit tuffa mot en. Men den här bruden är en killer! Shit vad ont det gör. Men så skönt på ngt sätt. Ja, jag vet de låter lite konstigt men jag gillar det =) Hatar massage som inte gör ont. helt meningslöst tycker jag. Det ska hjälpa annars är det ingen idé. Usch för mys massage. Inte min grej. Nej ska försöka pressa mig lite imorgon så musklerna slappnar av. Målet imorgon.



Blev lite skrivet ändå=)



helt okej ;)


helgen som gått.

Fredag.
Filips födelsedag. Familjen Funck var på besök. Hjälpte oss att åka runt eftersom vi inte har någon bil längre. Åkte ut till jysk för att kolla på sofforna som vi hittat. Och dom va bra. Så vi köpte dom! =) Sen blev Filip och Per så trötta på min gamla tv, så de åkte och köpte en ny tv=) Men jag var ju tvungen att åka och jobba så de fick fixa allt utan mig hehe. Så glad jag blev när jag kom hem igen vid 8 när våra nya soffor stod uppställda och klara och våran nya fina tv stod där inkopplad och klar! Nu ser det ut som ett hem! Jätte glad! Familjen hade med sig smörgåstårta till filip. mums! Tog nästan slut samma dag =)
Fick ett tips om vem som snott vår bil med. Snorunge va de tillochmed! Polisanmält iaf. Så nu får vi se vad de gör åt saken! IDIOT!



Lördag.

Upp tidigt för att ta oss till sthlm med familjen funck och sen vidare med tåg till uppsala där vi blev upphämtade av mor och far. Sen blev det ikea i uppsala där vi kollade mest runt faktiskt=O men lite fick man emd sig hem såklart!
Sen till läckerolarenan för att träffa vänner till familjen som bjöd oss på biljetterna! Han har en loge där men den var redan uppbokad så vi fick sitta på vanliga platser. Men de gick bra de med! Några öl hällde vi i och med såkalrt:) GOTT!
De förlora. Suck. Men kul att se ändå.
Hade ett missat samtal från maria så jag ringde upp! Det hade tydligen gått sjukt bra på tävlingen för mina dansare! 4 st tripplar! =) Och dansare på pallen i varje klass och gren! Så glad!



Söndag.
Haft feber nästan hela dagen. BLÄ. Frysit som tusan och ont överallt. Gör ont att ta på mig. Inte roligt. Mamma och Pappa har hjälp till att sätta upp spegar och hyllor och grejer. Snällt! Inte kul att undervisa när man är helt snurrig i bollen. Men nu är jag hemma med min älskling och min lilla vovvsing. Jag trivs bäst här.


src="http://cdn.widgetserver.com/syndication/subscriber/InsertWidget.js">
RSS 2.0