20/12 2010

IMORGON ÅKER VI!!!







Jag fick en helt underbar locktång i julklapp! Love it!




Inte världens bästa bild men jag bjuder på den ;)

lilla julafton.

Nu har vi tryckt i oss massa massa mat! MUMS! Jag älskar julmat! :)




18/12 2010

Idag ska vi ha lilla julafton här hemma på landet med min familj. Vi ska få lite julmat och kanske lite julklappar om vi har varit tillräckligt snälla eftersom jag och filip åker med hans familj till gran canaria över jul.


Jag fick lite skit igår av min kära pojkvän då jag gjort en myspace till honom utan hans vetskap.. Men jag står för att jag är stolt över honom och tycker att inte bara jag ska höra hans talang. De låtar jag lagt ut är låtar jag har "snott" från honom utan hans medgivande. Så det är inte Filip som gjort den här myspace sidan utan det är jag och min syster therese. Vi får se hur länge vi får ha den uppe ;)



Klockan är inte ens 15 och de är typ mörkt ute.. suck...




stolt.




Jag älskar den här killen :)




17/12 2010

Varit ute med pappa och vofflan ute på bungenäs! MYS


Varma kläder är ett måste!


16/12 2010

SNÖSTORM!



Jag längtar till Gran Canaria nu! Till värmen! Sol och bad!


Jag på ligger som en klubbad säl på underbara Maldiverna!

15/12 2010

ÄNTLIGEN HEMMA!!!



Jag och mamma är dom enda som är hemma så vi sitter och snackar skit, äter lussebuller och dricker julmust! :)




Jag försöker få tag i en bikini då min är sönder märkte jag igår...suck.. ingen resår i den överhuvudtaget så den åker ner så fort jag rör mig. Men att få tag i en bikini såhär års är ju inte det lättaste kan jag tala om! Jag har några dagar på mig, önska mig lycka till!





Jag på båten. Drömmer mig bort ser det ut som :)

packar.

Ja nu har jag lagt fram allt jag ska ha med mig till ön och till gran canaria. Nu ska jag bara packa ner det i en väska så Filip får ta med sig den väskan när han åker på fredag. Jag tar bara med mig det nödvändigaste nu de första dagarna!



Tänker mycket på min hy och hur mycket det förstör för en själv och ens självförtroende att inte ha den perfeka hyn. Så som jag tycker och känner just nu är ju att jag har ätit medicin för det, mådde inte alls bra! MEN, jag blev bra! Riktigt bra! Men det fick ju sina konsekvensker med hemska biverkningar. Och nu ca 5 år senare så har det börjat komma upp små irriternade finnar som förstör mig. Och det kanske låter som en piss sak i era öron men tro mig det är hemskt! och otroligt jobbigt att gå igenom hela proceduren en gång till.
Nu har jag iaf tagit tag i saken och ska få komma till hudkliniken här i eskilstuna och jag hoppas de hjälper mig!




Nu ska jag fixa det sista innan jag måste slänga mig i säng!

14/12 2010

Att pengar kan få en att må såhär jävla dåligt
Att ha snålat och snålat och sen veta att de inte räcker. Fy fan!
Jag är så otroligt stolt över min pojkvän som har fått ett jobb där han verkar trivas och kan utvecklas!
De gör ont i hela min kropp att veta hur de närmaste månaderna kommer att vara
Har svårt att se fram emot någonting
Tårarna bara rinner och rinner

Men det kommer bli bättre
Det vet jag!
Men det är vägen dit som är svår och hård





12/12 2010

Tredje advent var det visst idag. Jösses vad tiden rinner iväg!


Igår var vi och köpte julklappar. Och fy vad jag hatar de här att vi inte har några pengar så man verkligen kan köpa det man tycker sin familj är värd! Nej usch! Men någonting blir det, men jag kan inte säga att det känns bra!


Löste in mina Sisters presentkort jag fick för flera veckor sen när vi köpte kostym till Filip på Brothers. Fick presentkort för 600 kr! Men inne på Sisters (där jag förövrigt aldirg går in) så får man inte så mycket för 600 ;) Tänkte att jag skulle fixa lite julklappar där inne men icke sa nicke! Där fanns det inget som passa så det blev nånting till mig själv istället! Men de tyckte jag att jag var värd! Så de så! (Får försöka intala mig det iaf)



Nu ska jag försöka dra min pojkvän ifrån tvspelet som han sitter och svär till ;) och dra oss ner på stan eller tuna park för att kirra de sista julklapparna!





Jag kommer hem till öjn på onsdag förresten!!!! :D:D:D:D:D:D






11/12 2010

Så har man blivit blåst av en jävla comhem försäljare!
IGEN!
Jag blir så trött!
När man specifikt säger att jag inte vill ha någon modem eller någon box då vi redan har det. Vad tror ni kommer hem på posten? JO modem och en box!
Så jag går in på comhems hemsida för att kolla mina sidor vad jag nu har eftersom inget verkar stämma. Där har då den här försäljaren lagt på telefoni som jag abslut inte ville ha och det sa jag även och han upprepa!

Så jag tackar ångerrätten just nu!
För på måndag får jag ringa och ångra mina köp jag INTE tackat ja till!

ARG!




typiskt.

Magkatarr gör jävligt ont och är sjukt irriterande.. Suck..





Allt handlar om att överleva





Det är antingen det ena eller det andra. Svårt att välja.





När allt kommer omkring är det man själv som har ansvar för sitt liv.






.


10/12 2010

Ja nu var det ett bra tag sen jag blogga. Men vet ni det har varit toooooo much i mitt liv så jag har inte haft någon som helst lust eller ork! :)

Dansavslutningen gick bra... tillslut... orkar inte blogga om den..

I tisdags åkte några ur personalen på kryssning för att ha konferans och utvecklingsamtal. Det var jätte gott julbord och jag åt som en hel karl ;) 3 portioner lyckades jag trycka ner! MUMS!
Samtalen gick bra. Nästa termin kommer bli bra tror jag. Mycket jobb men inget jag inte klarar av ;) En termin så och sen får vi se hur allt utvecklar sig till hösten! Jag kanske till och med kan ha lite semester i sommar! Det ni! Det har jag aldirg någonsin haft en sommar! :)

Efter kryssningen stannade jag kvar i sthlm då Filip är här. Igår hade jag min tråkigaste dag ever! De håller på att bygga i huset så man måste ha på högsta volym på tvn. Tvn där det finns 1an 2an och 4an! Och ingen dator.. Ni kan förstå att jag inte hade så kul :)
Men idag så var Filip gullig och lämna sin dator så jag hade ngt att göra. Men byggandet håller på även idag och man måste tänka högt för att höra vad man tänker ;)


Ikväll åker vi nog hem till eskilstuna om de inte händer ngt annat roligt i huvudstaden.


Jag undrar när jag ska åka hem till ön. Har ju inga pengar så jag har precis råd med en enkel ekonomibiljett hem men inte att ta sig dig med tåg eller buss... Hm...



Längtar tillbaka!

Åh Thailand jag saknar dig!


1/12 2010

Redan 1 december?! va hände liksom.. :)

Här i eskilstuna är det massa snö och jag har hört av andra som har termometrar hemma är det är runt -20! Hur sjukt är inte det? Och det är verkligen svinkallt!

Nu är det iaf sista veckan på dansstudion innan lov. Och jag trodde att jag skulle längta mer tills det men det gör jag inte. Den här veckan kör vi bara massa extra träning innan föreställning så det är rätt så soft. Eller en del nummer är lite kaosartat ;) men de löser sig det vet jag!
Som idag började jag inte förens 19. Och ni ska bara veta hur tråkigt jag har haft det! Usch säger jag bara! Så det kommer nog bli så att jag hänger i sthlm veckorna innan jul eller så åker jag helt enkelt hem till ön! För att sitta och inte göra ngt om dagarna får min kropp att skrika !


Igår hade vi en superduper mysig kväll på dansstudion. Här kommer lite bilder på charmtrollet Freja som får hela dansstudion att stanna upp ;)




freja och moster carola :)
Hittade hundöron som vi satte på freja och hon älskade uppmärksamheten hihi




Mamma Maria undervisar samtidigt som vi andra underhåller Freja eller Freja underhåller oss ;)



MYS på högsta nivå! :)


Vi har fått det lite julfint hemma nu iaf. 2 adventsljus stjärnor och en röd duk. det räcker väl ;)


Lite sne.. jag vet!




Nu längtar jag efter min kille igen.. Tråkigt att vara själv.. suck... Och snart är det julafton men från mig o filip får ni nog alla en puss för det är det i plånboken passar till.. Blä..

extrajobb? GE MIG :D
jag är en social och trevlig tjej som älskar kundkontakt gamla som unga ;)




src="http://cdn.widgetserver.com/syndication/subscriber/InsertWidget.js">
RSS 2.0