Älsklingen fyller år.

Packar och tvättar för fullt.
Börjar se ett slut på det här. Men det är långt borta!
Lagt fram det jag vill ha med på sängen, och jag har redan förstått att jag måste sålla bort MASSOR! Åh tycker det här är så jobbigt.
Ska tvätta klart allt först och lägga på högar det jag vill ha med. Sen ska jag lägga i allt i väskan och sen upp på vågen för att se hur många kilos övervikt jag har. Och då får jag börja ta bort och välja ut. *suck*
Danskläder väger och jag vill ha med mycket mer än vad jag kan. Så det blir att shoppa loss där :D



Min älskling fyller år idag! 23 år gammal blir han:D
Fick en skjorta och en tröja av mig!
Känner att jag inte riktigt kunnat fira han med all rätt idag för vi har bara plockat och fixat hela dagen. Får make it up for him in the states tänkte jag!

Igår var massa folk här och firade Filip. Jätte kul att träffa alla. Kommer sakna min familj massor bara!

Men en som jag kommer sakna så mycket att jag fällde en tår eller två igår är min Marika. :( När jag kommer hem kommer hon förmodligen fött ut en liten plutt som jag ska bli gudmor till :D Den 11 är hon beräknad och jag kommer hem den 12!




åter till det planerade kaoset :)



torsdag.


Ska dom här sötnosarna få följa med?


Onsdag.

Nu är det inte många dagar kvar tills vi åker!
Nerverna börja komma krypandes :)
Väskorna har åkt fram idag och lite kläder har åkt ner hehe men resten måste åka ner imorgon. Iaf det mesta. Vill inte ha stress sista dagen och sen glömma saker. Nej nej nej
Försäkring är fixad, ska bara betalas. Imorgon blir det att betala alla räkningar så man är av med det. Usch massa pengar kommer att försvinna. Tur att vi har små snälla hyresgäster så hyran försvinner iaf! :)

Gått på stan och köpt en stor väska på åhlens som jag ska ha som handbagage. Så nervös att jag inte ska få med mig det jag vll ha. Kommer ju säkert hitta massa fint i USA, men ändå...

Den här fast i svart


Ska försöka att bara ta med mig EN väska att checka in. Hur ska detta gå?! 23 kilo får den väga, så det blir tufft! 18 kilo i handbagaget iaf, det är bra!


Nej OS blir det hela den här natten också. Inte långt kvar nu! På söndag slutar det och så åker vi på måndag. Helt perfekt :D



måndag.

Jag gillar hockey för er som inte vet det :D


Igår var det hockey maraton för min och Filips del. Från 21.00-8.30 såg vi hockey! Sverige-Finland matchen började klcokan 06.00 och vi vann med 3-0. Bra match förutom sista perioden som var värdelös. Sen var det bara gå och lägga sig. och ibland är sängen så otroligt skön att man bara behöver blunda så somnar man. Så var det imorse hehe.

Tvättade gjorde jag också hela natten. Så nu har jag hunnit tvätta ganska mycket! Vi åker ju om en veckan så allt måste tvättas och packas. Men hur i allsin dar ska jag kunna lyckas med att bara packa ner 23 kilo?! Det är mitt stora bekymmer. Jag som alltid packar lite extra för att man inte vet vad man är sugen på att använda. Men nu ska jag packa för nästan 3 månader och med det menas mina vänner, INGENTING! Imorgon ska jag försöka välja ut det viktigaste... Önska mig lycka till! :S


Robin är äntligen på ön igen! Iofs på sjukhuset men iaf på ön! Det gillar vi skrapt! :D


Resten av veckan kommer bestå av att packa och städa och försöka hinna umgås med mina nära och kära så mycket det bara går och hinns med!








USA.

Nu är allt bokat och klart!!!!!!!!!!


1 mars åker vi!
Alltså nästa måndag!
ÄNTLIGEN!




WIIIIIIIIIIII!!!!!






fredag.

Idag har jag varit hos kvinnokliniken. Operation blir när jag kommer hem från USA. Så det blir nog bra! Lite läskigt är det ändå att de ska skära i en. Men det får jag ta om jag vill må bra och sluta ha ont.



Hämtat ut mina B-vitaminer mot min dumma hy. Hoppas det hjälper! Börjar bli lite trött på att ha dålig hy när man har haft en sån fin. Men ändrig ska det bli nu!

Vitamin B5 är en ofarlig vitamin som finns i nästan all mat. Tyvärr är mängden väldigt låg. Man skulle till exempel behöva äta hela 6000 avokadofrukter för att få i sig tillräckligt mycket för att påverka huden. Det finns även vitamin B5 i vissa hälsokostbutiker men även de brukar vara av låg dos och är inte alls menade att påverka huden. Att använda de produkterna för att minska talgproduktionen skulle bli väldigt dyrt och ibland innehåller de ämnen som kan vara farliga i för stor mängd.

Det finns som tur väl är en produkt med vitamin B5 som är gjord just för att minska produktionen av talg. Den heter Clearly Gone och är baserad på Dr Lit-Hung Leungs forskning. Dosen är exakt samma som visade sig vara så effektiv i studien.

När du äter Clearly Gone så minskar talgproduktionen och huden börjar sakta men säkert bli bättre. Man brukar förvånas över att huden även ser jämnare och fräschare ut, den får en annan lyster.


den som lever får se :D



Även varit vid polisen och kollat att våra pass är tillräckligt hela för USA. och det var dom!


Var och fixa utväxten igår. Blev en hårinpackning som gjort håret lite mer champange också. Lite ovan med färgen än så länge. Så van att ha det super ljust. Här är en bild på det iaf.




Vi ska nog boka resa ikväll!!! Jippi!


och en sak till...


OS! ÄLSKAR det! Sitter fast vid tvn och försöker följa alla svenskar och lite därtill! Inatt är det hockey Sverige-Vitryssland. :D




host.

Igår stod jag inte ut längre. Hostan hade blivit så jobbig att jag hade svårt att andas så jag ringde vårdcentralen. Fick en tid direkt! Bara att skynda på och åka ut till slite. Väl där ute var det bara att betala sina 200 kronor och sätta sig i väntrummet och vänta på min tur. Gick rätt snabbt innan jag blev inkallad av doktorn. Jag berätta mina symptom och doktorn fråga lite. Han kolla i min hals och hittade blåsor i halsen. Bra, tänkte jag. Då är det något fel eftersom jag har blåsor i halsen. Han skicka mig på provtagning. Ut i väntrummet igen. Sköterskan hämta mig och sa att hon skulle ta prover. men vad för prover tog hon då. Något i halsen där jag faktiskt hade blåsor? nej nej nej. Utan putt i fingret. Hmm.. Ut i väntrummet igen (ett himla springandes) och in till doktorn. Ett VIRUS säger han. Tackar och går där ifrån och svär inom mig att jag var så dum att gå dit när jag egentligen visste att han skulle säga att det var ett virus, för det säger dom jämt.
Bättre är det inte idag heller. Jobbigt att andas och en dum rethosta som gör att jag nästan spyr. Men än så länge lever jag :) Jag mår ju egentligen inte dåligt annars. Utan de är den dumma hostan som stör mig.


Jag åkte ut till landet igår efter läkarbesöket och har varit där tills nu. Väntar på att syster ska bli färdig så jag kan dra mig in till stan.



systrar.

Det här är mina systrar
Nathalie och Therese
Jag älskar dom väldigt mycket
Men först och främst är jag väldigt stolt över att vara deras STORA syster :)




Söta eller hur?



fredag.

Idag har vi sprungit en vända på stan. Hitta en tröja, ett par leggings och en väska.=) Men inget apotek sprang vi förbi. Och dum som man är så tänker jag alltid "finns tid för det sen". Vadå sen? Sen händer ju aldirg. Så det blev inget apotek så nu sitter jag här i soffan och hostar lungorna av mig. Men jag kan inte skylla på någon annan än mig själv och fy vad jag ogillar mig själv just nu för att jag låter mig själv utstå detta.

Har iaf varit och druckit ett par öl och ätit mat med Johan Stefan och Amelie. Men blä för maten! Inte värt pengarna! Fy fy fy! riktigt besviken. och ni som känner mig vet att jag inte är så kräser när det gäller mat utan tycker om det mesta. Men den här maten var inte okej. BLÄ

Inatt är det OS invigningen. Men den är klockan 3 så det orkar jag inte hålla mig vaken till men fortsätter jag hosta såhär kommer jag aldirg få en blund.

Vill åka till Vallentuna imorgon och överraska lite men får se hur jag mår med min hals och hosta. Så vi får se!


Nej en halstablett och en film får det bli nu!


hosta.



Jag kan inte sova för jag hostar så mycket :( kliar i halsen precis hela tiden!!!
Jag är trött och vill sova men så fort jag slappnar av så kommer hostattackerna.
Stackars filip som sover, han blir störd varje gång jag sätter igång...

sthlm.

just nu är jag o filip i sthlm. Vi åkte upp i måndags och åker nog hem/tillbaka till ön på lördag.

Måste berätta om en kurs jag gått nu tisdag och onsdag. En kurs om ledarskap och coaching, om hur man leder en grupp utan att vara chef. Hur bra som helst! Vi fick lära oss olika personligheter och man ska hantera olika situationer som kan uppstå i en grupp tex konflikter. Vad man ska säga och vad man inte ska säga. Hur man får fram det bästa genom sin coaching. Hur grymt som helst! Så nu i framtiden kommer jag va en grym ledare och ännu bättre coach ska ni veta ;)

Två saker som jag verkligen la på minnet var

*75/25. Det menas att 25% kommer att ogilla dig/det du gör/dina förslag och så är det nästan alltid. Sen att alla kanske inte kommer erkänna det är en annan sak men jag kommer hålla det i åtanke att alla kommer faktiskt inte tycka om mig. Så jag behöver inte bli ledsen om det är någon som ogillar mig, för så är det bara! Så jag kommer att fokusera på dom där 75% istället :D En bra sak att veta tycker jag!

* 1 negativ 5 positiva. Det menas med att människor behöver fem positvia saker att höra om man får en negativ mot sig. det behövs för att man ska kunna ta emot den där negativa utan att gräva ner sig i det. Jätte viktigt! Men det menas inte att man bara ska säga positiva saker bara när man ska framföra ngt negativt. Det ska man passa sig för, för det känner personen på sig. Så mer positiva kommentarer och komplimanger folket!!


Det som är lite jobbigt är att jag har blivit dunder förkyld. Ont i halsen och är förskräkligt jobbig rethosta! Helt slut i kroppen. Så idag har vi bara tagit det lugnt men imorgon blir det nog stan!

Vi har också varit och hälsat på Robin som ligger här  på karolinska. Stackaren får nog ligga här uppe ett tag till. Har varit på sjukhus i nästan 3 veckor tror jag. Så många krya på dig-tankar går till Robin varje dag! Men igår fyllda han år!! Hela 24 år! :) Och han va rätt så pigg och massa underbara kramar, bara sånna som Robin kan ge :) Vi ska dit imorgon och hälsa på imorgon så hoppas han e lite piggare då!




försöker.

Jag försöker hitta mitt lugn och jag försöker hitta mig själv.
Jag försöker främst av allt hålla humöret uppe och acceptera hur allt är.

Men, det är inte alltid lätt att hålla sig glad

Jag går runt i en dvala och vet inte hur jag ska komma ur den.

Jag har dom jag älskar som gör mig glad och får mig på andra tankar då jag bara är lycklig och ingenting annat.
Men det är inte lätt att stanna där med så många tankar som jag har.


Är inte jag värd samma sak som alla andra?
Det tycker jag!



En tung dag



src="http://cdn.widgetserver.com/syndication/subscriber/InsertWidget.js">
RSS 2.0