showtime.

Imorgon smäller det!
Då är det två härliga föreställningar med The Edge Dance!

Kom hem för ca en timme sen, efter vi direkt åkte till Applebees för att äta efter en låång repititionsdag! Eller en hel vecka faktiskt! Allt börjar sitta bra! Och de e så kul!

Vi har haft lite problem emd Collaget som vi har föreställningarna hos. De har inte städat, alls! De låg skruvar och spikar överallt, sopor och massa gammal rekvesita överallt. Så vi har städat och städat så nu är det okej. Lyndesy har fått ner priset pga av detta och det är det minsta det kan göra iaf!

Imorgon som sagt smäller det!


JAG ÄLSKAR ATT STÅ PÅ SCEN!  Hade glömt bort hur mycket av min passion de va, men gud va jag älskar det! :D

Nu ska jag gå och sova så jag är pigg inför morgondagen!


Lovar att lägga upp lite bilder i helgen för filip agerade lite fotograf på genrepet. Inte för de e så toppen bilder så är några hyfsade! :)

God natt och önska mig lycka till!


2:a + skjutning.

Dagen började med ett sms från Linda där det stog att de var fint väder så vi kunde åka ut och skjuta! Så vi flög upp! (inte jag kanske hehe) men upp kom vi och iväg mot gården där Daryl växte upp och där hans bror bor!
Jag var lite rädd, för jag har aldrig skjutit med ett riktigt vapen förut. MEN DET VAR SÅ KUL!
Vi fick skjuta massa olika vapen! Jag gillade revolvern mest :)
och vet ni va??
Jag va duktig! Riktigt duktig! :D
Filip skyllde på mina millitär gener från pappa haha!
Men han va inte så tokig han heller (fast han sköt en gång mer än mig) :)!
Men de va riktigt kul! Synd att de inte är så enkelt att åka ut till någons gård och skjuta på burkar och liknande hemma för de e så roligt!
Får lägga upp bilder när jag har tid!


Efter allt skjutande med två (jag och filip) stycken exalterade svenskar så åkte vi för att äta. På vägen dit åkte vi förbi bufflar så Daryl va så snäll och vände bilen och stannade så vi tokiga svenskar kunde ta kort. Bufflarna va inte så glada i det så de visade rumpan och bajsade världens största hög mot oss haha Men vi fick lite buffelkort iaf. Sen åkte vi till restaurangen, eller de var med ett hak ute på landet, där man kunde beställa buffel! Så de blev en varsin buffel burgare! Smakade som vanligt men nu har vi först gjort bufflarna lite sura och sen åt vi dom :D Gott gott!


Var lite frusen efter varit ute i blåsten hela dagen så jag tog världens skönaste varm dusch när vi kom hem! Sen va de bara på med trikåerna, fixa håret med halva håret uppe med massa hårspray (detta är något jag kommer introducera hemma, mycket praktiskt!) och sen iväg till dansstudion för andra dagen av repititioner.
Och de gick sååå mycket bättre idag! Så nu känns det bättre! Finns fortfarande saker att jobba på men de känns bättre än igår!


Sen blev de middag med hela familjen och nu är vi hemma och jag e såå trött! :)


1:a.

då var första repetitionsdagen över. Det gick inte så bra =). Men de brukar de inte göra första repdagen men man blir ändå lika besviken fast man vet om de..
Har ont i hela kroppen så de blir en rejäl stretch innan läggdags!




ensam.

Sitter uppe ensam.. Alla andra har gått och lagt sig... Ser på nyheterna om en misstänkt bomb mitt på Time Square. Hoppas de reder ut allt snabbt så det inte händer något eftersom folk inte tar det på allvar i närheten. Hoppas för deras skull att det inte är en bomb!




Snart åker vi hem...


Igår var det de sista balett lektionerna. Längtar tills vi får dansa upp med våra fina kläder.

Här är Matt Gasper och Liisa Locker som är lärarna. Kommer sakna att dansa balett, trodde aldirg jag skulle säga det men jag älskar att känna hela kroppen jobba och känna! Vartenda muskel är aktiv och man blir bara starkare och starkare!






src="http://cdn.widgetserver.com/syndication/subscriber/InsertWidget.js">
RSS 2.0