mat.


Streetjazz outfiten idag



Älsklingen lagade mat efter vår träning



och riktigt gott blev det! Jag älskar mat :)

Nu ska jag lägga mig i sängen brevid älsklingen. Är inte ett dugg trött men vad gör man inte för att få ligga nära de kvällar vi har med varandra. Vi är ju mycket ifrån varandra nu när han befinner sig i sthlm större delen av veckorna och jag jobbar kväll och lite helg här i eskilstuna. Blir inte mycket tid tillsammans, vilket jag tycker börjar bli lite jobbigt.. Vi får se hur vi ska lösa det, för hur de är just nu fungerar inte riktigt som vi vill...

God natt!

missförstå mig inte.

Jag älskar mitt jobb, det gör jag!
Jag får hålla på med det jag älskar och tjänar pengar på det!
Men
Att vara sjuk i den här branschen funkar inte. Jag mår inte alls bra, men jag var hemma igår och har inte råd att vara hemma idag med. För är jag sjuk så är jag sjuk. Alltså jag har ingen sjukersättning what so ever. För många låter det här hemskt. Och det kanske det är. Men i den här världen och branschen så fungerar det så.
I mitt fall, och för säkert många fler, så har det här tagit mycket kraft och slitit mycket på min kropp. jag har ignorerat bort sjukdommar så många ggr och så pass länge att jag inte vet när jag har feber längre. Jag måste ta tempen var och varannan dag så jag inte tar ut mig för mycket om jag då har feber.
Det jag vill komma fram till just nu är att hur länge ska jag orka det här?
Det börjar bli jobbigt..
Det börjar bli för mycket..




Nej.. Planera det sista... o.... iväg till jobbet!




blä.

Vinterkräksjukan here we go...


Spytt hela morgonen. helt matt i kroppen!
Och mannen min mår nästan lika dåligt, dock inte av samma anledning.
Bakis kallas hans symtom. så honom är de inge synd om. bara lilla mig!
så inge jobb blir det för mig idag..
så jäkla typiskt!


street star 2011


Yes då har man varit på Street Star 2011.
Grymt kul att vara där och se alla duktiga dansare.
Men ändå är jag dock lite besviken på kvaliten. Missförstå mig inte nu, det var riktigt duktiga dansare med i år men de tidigare åren tycker jag att det har varit mer "wow" känsla.
Men jag är nöjd ändå :)

Kom hem till eskilstuna där Filip och Stefan satt o kröka och lyssna på musik på högsta nivå :) Jag tog mig en öl men mer än så blev det inte. känner mig sjukt stressad inför imorgon då jag har flera lektioner att planera färdigt! Nu är jag alldeles för trött så de blir att gå upp tidigt imorgon. (undrar vad killarna kommer tycka om det ;) Just nu är de ute på krogen och äntligen är det tyst och skönt. Känner mig lite som en gammal tant hehe


jag bland all tvätt från igår!




Lite jam i pausen såklart!

NU en dusch och bums i säng!
Godnatt!

tvättdag

Usch va tråkigt det är att tvätta.
Men det är ett måste!





Nu kommer det bilder då jag har hämtat ut min nya iphone! ;)

jazz

nu vet jag att jag kommer att gilla torsdagar. det är nämligen så att jag har jazz hela kvällen! :)
Det börjar med streetjazz följt av jazz, broadway jazz och lyrisk jazz!
LOVE IT!





Mina foot thongs som jag köpte i USA börjar tyvärr gå sönder... och det gillas inte kan jag tala om! Köpte de bästa jag någonsin haft och nu börjar de gå sönder. Suck. och likadana tror jag inte finns i Sverige.


Imorgon då jag ska hämta ut min efterlängtade iphone ska jag börja ta lite mer danskort på mig själv. Får se hur de blir hehe men det är tanken!


NU två dagars ledigt som kommer att bestå av tvätt, städ och disk. MEN även street star 2011 på lördag!



han är hemma!



Bara för min skull!
Älskar han sååå mycket!
han är mitt liv, mitt allt



träningsvärk!

Oj oj oj! Träningsvärk here we go!
Dagen har varit sjukt rolig med massa roliga klasser! Efter raggan trodde jag att jag skulle dö.. meen.. de va bara köra på då jag hade en streetjazzklass till att köra! Tur att jag har en toppen rolig grupp som får upp min energi :)

Mina vader.. Ja jag vet inte riktigt om jag skrev ngt i bloggen om mina vader i USA. Men jag kan berätta att det var den värsta träningsvärken jag haft EVER! Jag kunde inte ha raka ben då det stretcha! Fattar ni att det var sjukt eller? Jag fick backa/krypa i trapporna haha! ILLA vad det iaf. Och nu känns det lite så igen.. aj aj... Som hela vaden är en klump. Har stretchat men det vill inte riktigt gå bort så vi får se hur läget är imorgon ;)



första dagen avklarad!

okej de gick super!

eller första lektionen trodde jag att jag skulle dö på. Men se tryckte jag undan febern som jag hade/har mer o mer så de gick fin fint. :)
Elever! Gör inte som jag! INTE DANSA NÄR MAN HAR FEBER! VIKTIGT!





Vi har en ny hemsida som är sjukt snygg! Värt att checka in!

www.eskilstunadansstudio.se



Nu sitter jag här i min ensamhet och längtar lite efter min man.. Vi kommer ju inte ses så mycket nu när jag jobbar kvällar här 5 dagar i veckan och har jobbar i sthlm. Blir lite för dyrt att pendla varje dag och framförallt jobbigt för han stackaren. Så de är bara att vänja sig tyvärr :(
Blir nog bättre i framtiden och jag längtar dit! :D



Har förresten beställt en ny telefon nu! En iphone 4 32 g blev det! Tror verkligen att jag kommer bli super nöjd! Så nu längtar jag efter den! Den lär komma i slutet av den här veckan! jippi!
Fick pengar av försäkringsbolaget så jag kan köpa ut mitt abonnemang hos telenor och just därför kan jag starta upp ett nytt hos tele2 istället! Så de känns toppen!
Nu ska jag bara vinna några miljoner så jag kan betala av alla lån vi har så jag kan få köpa en ny dator! För tro mig, det behövs!


och de här skalet vill jag verkligen ha till!!!!

Wii va snyggt! Nu ska jag leta var jag kan hitta ett sådant! :)


Ha en fortsatt bra kväll!


kursstart!

Yes idag är det första dagen på kursstartsveckan då vi har prova-på hela veckan lång helt GRATIS!


Har suttit och planerat hela dagen och allt känns bra förutom att jag mår så sjukt illa och är helt skakig i kroppen. Har tryckt i mig både frukost och sen blodpudding men jag är fortfarande helt skakis i kroppen som jag inte har nån energi. Hel skumt!
Och svin jobbigt!
Måste nog ta tempen för att kolla att jag inte har feber.. jag tror dock inte det men..



Nej fixa det sista sen bär det av mot dansskolan och jobb för första gången detta år!

helt slut.

Fy de här med magen vill verkligen inte försvinna. Jag är helt tom och matt. Orkar ingen ting. Hur ska jag orka med kursstart nästa vecka? det är frågan... Hoppas till de övre makterna att jag mår bättre imorgon så jag kan vara med på kickoffen vi har på dansskolan!

Åkte iaf till strängnäs imorse och hade en intensiv buggkurs för tre glada par:) Roligt att få undervisa igen och få lyssna på lite hederlig gammal dansbandsmusik hehe

Nu sitter jag död vid datorn och Therese klipper F och snart kommer Moa som också ska bli klippt. Jag måste verkligen damsuga men jag ooooorkar inte!!!!! :(
Hihi världens bästa sambo ställde sig och damsög nu. Yes. nu kan jag fortsätta tycka synd om mig själv....




Nej tillbaka till städandet..





usch och fy.

Nu har jag mått sååå illa i 1,5 dygn så det enda jag fått i mig är lite vindruvor och en halv rostad macka :(
Igår morse följde jag snällt med F till sthlm för att hålla honom sällskap om kvällarna. Tänkte att det blir perfekt för mig att vara själv och planera inför nästa veckas kommande kursstart. Men jag började må så illa i bilen att jag var tvungen att sitta helt stilla och koncentrera mig på vägen. Och de som känner mig väl vet att jag ALDRIG blir åksjuk. Sen iaf så låg jag ner hela dagen igår. Sov o sov o sov. Och sen sov jag lite till. Försökte liksom sova bort illamåendet. Men de gick inte, var tvungen att springa till toan några gånger och spy men de gjorde jag aldirg.
Sen i natt har det varit hemsk!
USCH!
Har inte kunnat slappna av för då har det känts som allt bara kommer upp.
Och hur vaknar man idag då jo av illamående såklart.
USCH O FY!
det värsta är verkligen att må illa. fy fan för det!
Hoppas de går över snart...

Tycker väldigt synd om mig själv just nu ska ni veta :(




dåligt dåligt.

Ja mitt duktiga bloggande tog ju slut där på gran canaria. Inte ett sånt bra hotell med inget internet. Så min inspiration dog där tror jag.


Har varit väldigt nere på senaste tiden. Vet inte om de beror på de nya p-pillrerna eller vintermörkret men så är det iaf.


behöver något nytt i mitt liv känner jag. en helomvändning skulle passa bra. och så blir det nog inom en snar framtid.



Ska försöka få upp mitt bloggande igen men hoppas inte på för mycket :)




src="http://cdn.widgetserver.com/syndication/subscriber/InsertWidget.js">
RSS 2.0