MAT

Jag är såå himla hungrig just nu så jag var tvungen att göra mig en macka i väntan på maten :)





puss o hej!

he´s home....

Efter 4 dagar i från varandra är han äntligen hemma igen! Såå himla skönt! Helt underbart faktiskt :)

De dagar som gått har mest spenerats på dansskolan och på soffan slappandes hehe Massor av EM träningar nu för om ca två veckor drar vi till Danmark på Hiphop EM. Ska bli jätte roligt faktiskt för det är ett himla härligt gäng som ska åka. Jag åker med Maria Martin och Freja en dag tidigare då vi ska övernatta hos en av Martins släktingar, faster tror jag det var. Efter EM så blir det gotland i 4 veckor MINST :) Längtar så!

På söndag kommer förmodligen familjen Funck hit och förra helgen var som sagt min familj (utom mamma) här så det känns lite lyxigt att få träffa alla under sån kort tid :) Och i framtiden hoppas jag att alla kommer oftare och hälsar på! Jag kollar på ny lägenhet varje dag men det dyker aldirg upp någon bra men så fort det kommer upp en fin trea till rimligt pris så slår vi till. Har jag bestämt iaf ;)




Stort grattis till min två fina vänner Julia och Jonte som förlovade sig igår! Super roligt! Puss på er mina vänner!




YEY!!!

Datorn är inte räddad men de mesta av all musik och alla bilder är räddat!!! SÅ GLAD!




Nu ska vi laga matlite snabbt så vi kan gå över till grannen (syrran) och umgås! Pappa o Therese är nämligen här! Super roligt även om det bara är för en kväll.


Massor att berätta som vanligt :) men det får vänta helt enkelt! Ni får reda på det viktigaste tids nog!


underbar långhelg med älsk!

Det har varit en helt perfekt låg helg tycker jag nästan.
Jag har fått umgås med min kära och gjort massor av mysiga saker.

Igår åkte vi ut på vischan någonstans och hittade efter mycket om-och-men en mysig brygga där vi la oss och åt lite lunch. Efter vi legat där ett par timmar så begav vi oss till Sundbyholms golfbana där vi slog lite bollar innan vi nästan tuppade av för den stekade solen. Det slutade med att jag satte mig på en bänk i hettan medans F puttade lite (eller vad han nu gjorde hehe)

Efter det åkte vi hem och lämnade bilen för att bege oss till Åbryggan. Himla mysigt ställe med mycket potensial! Men de va lika varmt där om inte varmare så vi begav oss hemåt efter en svettig timme i solen på bryggan.

Senare på kvällen mätte vi upp Stina och Jonte på Cafe Sylvia, vilket var mycket trevligt! Så de måste vi göra om :)

Idag skulle vi åka ut till vårat smultronställe Lövön som är super mysigt! MEN till vår förskräckelse (för att ta i) så har de bommat igen vägen 2-3 km innan man är framme! Så vi parkerade lite buttra bilen och började gå, men vi svängde av ganska mycket tidigare och hittade ett annat ställe. Det var inte alls lika mysigt men det funkade bra ändå. :) Så härligt att vara ute i naturen och höra vågorna slå mot klipporna. Helt underbart.

Vi tog även en sväng till Lager 157. Attans att man inte har så mycket pengar i nuläget för fy vad jag hittade mycket fint! Men de är ju alltid så när man inte har pengar tycker jag. Och när man väl har pengar så hittar man ingenting :)

Nu har jag iaf tagit en sen dusch och sitter i soffan hostandes så att jag blir tokig. Riktigt irriterande det här! Har testat lite huskurer men har ni fler så ge mig! :)

Jag har massor av bilder på mobilen men orkar inte föra över dom nu tyvärr. Så det får bli en annan dag :)


Jag har iaf en dag till med älsk innan verkligheten börjar igen :) Mycket som händer just nu, mycket att ta in, mycker att tänka på. Men jag hoppas allt kommer att gå bra och att allt kommer lösa sig!


nu dör datorn snart!

Puss hej!


Hej igen!

Ja hej igen på er :)

Nu var det år och dar sen kan man tycka. Men utan dator blir det svårt att hålla bloggen vid liv tyvärr. Men jag tänkte passa på nu när F är hemma så jag sno den ett litet tag.

Det var så länge sen jag skrev så jag vet inte alls vad jag ska skriva!
Sååå...
Skitsamma helt enkelt vi börjar om igen!


Efter en jobbvecka på ön blev jag dunder sjuk med en förkyldning, eller mest en hemsk hosta måste jag säga. Det började med att jag tappade rösten nästan helt och hållet (vilket var riktigt intressant att svara i telefon med ;) sen vidare till den här fruktansvärda hostan jag har nu som har hållt på sedan i måndag. Det jag känner nu är att den bara blir värre och värre. Jag sover knappt ngt då jag hela tiden blir störd. Inatt somna jag nog vid 3.30 och vakna vid 8 med världens hostattack. Så jag gick ut och la mig på soffan för att jag störde F så himlans. Lyckades få till 2-3 timmar sömn på soffan iaf som jag är tacksam för.

Men ngt jag inte förstår är varför det alltid ska bli värre på kvällarna? Efter vi ätit middag framför en film så får jag en sådan hostattack att jag var tvungen att springa till toaletten och SPY!
JA, jag hostar tills jag spyr nu!
Så det var den middagen det. Tack för den liksom.
Fruktansvärt irriterande måste jag erkänna.
Jag har köpt tabletter på apoteket och F är gullig och gör te till mig så det borde bli bättre snart tycker jag men är det lika illa i natt så ringer jag vårdcetralen imorgonbitti.



Jag ska försöka blogga lite bättre men som sagt min dator är sönder och går ej att starta så vi får se hur ofta jag uppdaterar men jag lovar att jag kommer att bli bättre inom den närmste tiden :)




Puss ovh godnatt på er!

src="http://cdn.widgetserver.com/syndication/subscriber/InsertWidget.js">
RSS 2.0