underbar långhelg med älsk!

Det har varit en helt perfekt låg helg tycker jag nästan.
Jag har fått umgås med min kära och gjort massor av mysiga saker.

Igår åkte vi ut på vischan någonstans och hittade efter mycket om-och-men en mysig brygga där vi la oss och åt lite lunch. Efter vi legat där ett par timmar så begav vi oss till Sundbyholms golfbana där vi slog lite bollar innan vi nästan tuppade av för den stekade solen. Det slutade med att jag satte mig på en bänk i hettan medans F puttade lite (eller vad han nu gjorde hehe)

Efter det åkte vi hem och lämnade bilen för att bege oss till Åbryggan. Himla mysigt ställe med mycket potensial! Men de va lika varmt där om inte varmare så vi begav oss hemåt efter en svettig timme i solen på bryggan.

Senare på kvällen mätte vi upp Stina och Jonte på Cafe Sylvia, vilket var mycket trevligt! Så de måste vi göra om :)

Idag skulle vi åka ut till vårat smultronställe Lövön som är super mysigt! MEN till vår förskräckelse (för att ta i) så har de bommat igen vägen 2-3 km innan man är framme! Så vi parkerade lite buttra bilen och började gå, men vi svängde av ganska mycket tidigare och hittade ett annat ställe. Det var inte alls lika mysigt men det funkade bra ändå. :) Så härligt att vara ute i naturen och höra vågorna slå mot klipporna. Helt underbart.

Vi tog även en sväng till Lager 157. Attans att man inte har så mycket pengar i nuläget för fy vad jag hittade mycket fint! Men de är ju alltid så när man inte har pengar tycker jag. Och när man väl har pengar så hittar man ingenting :)

Nu har jag iaf tagit en sen dusch och sitter i soffan hostandes så att jag blir tokig. Riktigt irriterande det här! Har testat lite huskurer men har ni fler så ge mig! :)

Jag har massor av bilder på mobilen men orkar inte föra över dom nu tyvärr. Så det får bli en annan dag :)


Jag har iaf en dag till med älsk innan verkligheten börjar igen :) Mycket som händer just nu, mycket att ta in, mycker att tänka på. Men jag hoppas allt kommer att gå bra och att allt kommer lösa sig!


nu dör datorn snart!

Puss hej!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback