NY!

jag bara älskar NY. Helt otrolig stad! Vi bor i new jersey på ett skabbigt litet hotell med speglar över hela rummet (haha). Det tar typ en kvar att åka in till manhattan. Och vi har kört in mina vänner! DUKTIGT va?!

Här kommer lite bilder
















Stannar här i NY tills fredag sen åker vi vidare till Philadelphia!

imorgon kör vi.

Yes tomorrow gäller det mina vänner!

Börjar dagen med att sova lääänge så vi orkar med vår första bilfärd som är ynka 16 timmar till vårt första stopp :) Vi ska packa bilen, täcke o kudde till den som inte kör, köpa lite snacks att ha på bilfärden, ta med filmer, bränna ut musik, fixa med GPSen som inte vill funka ;) I värsta fall får vi köpa en. För vi MÅSTE ha en GPS annars kan jag säga att de blir tufft i detta stora land! Vid 4 typ drar jag till Breckenridge och dansar lite och när jag kommer tillbaka till Fergus vid ca 8 så drar vi!!!!
Och vårt första stopp är i Cleveland, Ohio. Där ska vi sova första natten. Och det tar ca 16 timmar dit :D
Kommer jag ha ont i rumpan efter dom här 2 veckorna? YES SIR!


Ska försöka hålla er så uppdaterade som möjligt!


snart.

Nu sitter jag här helt mätt i magen efter en god middag hos familjen Synstelien. det är så otroligt snälla och hjälpsamma och jag/vi är väldigt tacksamma över allt det gör för oss.

Veckan som gått har bestått av dans, sjukhusbesök, mensvärk, gymmet, dans, mat, film mm

Jag tänker väldigt mycket på min bästa vän Marika som är SUPER gravid! :) checkar in hennes blogg så fort jag sitter vid datorn hehe Hon ser overkligt gravid ut på bilderna. Lilla hon med den magen. Men OTROLIGT vacker! Finast i hela världen! Så ledsen att jag inte är där just nu och upplever allt med henne. Men jag fick ju vara hemma i några veckor och känns bebisen sparka och klappa på maggen :) När jag kommer hem så har hon kanske pluttat ut den lilla saken där inne som jag nog tror blir en tjej :D Sen ska jag mysa med mitt gudbarn hela sommaren! Pussa och krama :) LÄNGTAR!

Nathalie fick massa tankar i huvudet på mig idag.. Hon ska kanske dra till NY till Broadway Dance Center som jag har varit sugen på jätte länge! Hon ska dit i höst. Blev lite sugen på att dra med henne... Men då börjar ju tankarna.. Skulle de funka? Skulle jag vilja? Jag vill. Jag vill vara i Eskilstuna. Har jag råd? Men mina elever i E-tuna. Jag saknar dom massor. Men de verkar ha det bra utan mig. Saknar de mig? Behöver de mig? Filip då? Det skulle funka. Hade varit så kul att vara där med syrran! Ska jag åka dit men inte gå programmet? Bara vara där några veckor? HM... MEN MEN MEN
Ja ja får suga på den karamellen ett litet tag tror jag nog!
Ska möta upp Alexander i NYC nästa vecka och har går där så jag kanske ska ta nån klass och snacka lite med han om det.


Ja det här har jag inte berättat förresten! Om vår roadtrip vi ska göra!

Vi börjar vår trip på torsdag efter min dans i Breckenridge. Då drar vi till Cleveland där vi möter upp Linda, hon är hos sin syrra som bor där, där ska vi till Rock n Roll hall of fame! Vi sover över hos hennes syrra innan vi drar vidare till New Jersey där vi ska se UFC 111! Bor över där en natt, sen drar vi till New York City! Där vi ska möta upp Alex och han ska guida oss till några smultronställen. och självklart så vill jag ta den guidade Sex and the city touren! Se allt som man ska se, som frihetgudinnan mm!
Vi stannar där i några dagar sen drar vi vidare ner till Philadelphia och ser Liberty bell och massa annat!
Efter det drar vi neråt mot Washington och ser vita huset och allt! Men det roligaste, som jag tycker iaf är att vi ska se HOCKEY Washington capitals-Boston Bruins!!! Bäckis och Ovetjkin!!! Grymt!
Sen tar vi bilen mot Tennessee och Nashville och Memphis och besöker Graceland! och efter allt det roliga åker vi tillbaka till Fergus igen! :D

Längtar!


Nu ska jag ner till gymmet så jag inte blir en lite tjockis ;)


MN/St Paul.





















!



GÅ ALDRIG TILL EN KIROPRAKTOR!!!!!!!

Minneapolis.

Dagen började tidigt med en bussresa till Minneapolis.




Vi fick vänta länge på bussen. Den var ca 20 min försenad så vi väntade i ca 45 min på den lilla skabbiga macken..
Ett litet tips bara.. Man tar inte bussen i USA.. hehe..
Så det blir bilfärd resten av resan! :D

Vi bodde flott på Hilton down town MN



Fin utsikt!


Tog en sväng till Mall of America





Dricka lite öl hann vi med också :)



Vi hitta en restaurang som vi tok gillade så vi var där 3 kvällar i rad. sista kvällen blev det någt missförstånd vem som skulle ha hand om vårat bord som gjorde att vi fick vänta ett tag, så det slutade med att de bjöd på efterrätt och en flaska vin!
VI FICK VÄNTA EN KVART! :D



Gott vin!!!

Lite shopping blev ju av såklart ;)





Nu måste jag springa. Lägger ut fler bilder sen och berättar mer :)

uppdatering.

Uppdatering kommer!

Vi har varit i Minneapolis i nästan en vecka och nu är vi hemma!

Skriver senare och lägger ut lite bilder! :)

600 dollar!

Nu ska jag berätta om vår dag.

Igår var vi och tittade på en kamera som vi ville köpa men bestämde oss för att göra det idag istället. (ville jämföra med svergie först, vilket var mycket billigare här!) Så vi gick upp idag åt lite frukost och begav oss mot en drive-in bankomat där vi skulle ta ut pengar. Så vi började med att ta ut 500 dollar och det gick bra. Vi bestämde oss för att ta ut lite till så jag knappar in 600 dollar. Bankomaten tänker.....
Säger att jag ska ta pengarna....
Att jag ska va säker på att jag får med mig alla pengar.....
MEN INGA PENGAR KOMMER!
Jag får kvittot och där står det att jag fått ut de 500 + 600! Så vi prata med en tjej i luckan som sa att vi var tvugna att åka ner till the big office nere i stan. Så vi åkte dit.. Stressade såklart eftersom de var 600 DOLLAR. TYP 4400 kr! De sa att vi var tvugna att prata med vår bank hemma i sverige för att få tillbaka pengarna. Men tjejen var trevlig och det verkade på henne som det inte skulle vara några problem.  Så vi åkte hem för att ringa banken. Klockan var typ 12 så det betyder alltså hemma i sverige var klockan typ 19. Banken stänger 15! Men som tur var hade  de ett dygnet runt nummer. Så jag hoppas allt löser sig nu och att vi får tillbaka pengarna. Det verkade inte vara några problem sa de. Så vi får hoppas på det bästa!


Vi åkte iaf och skulle köpa kameran iaf med tron om att det löser sig med pengarna :) Men då fanns den såklart inte här hehe
Så vi tog en lite roadtrip till Alexandria för att köpa den där istället :D


Ikväll har jag varit och dansat igen. Hiphop. Annorlunda men kul! Måste göra lite akrobatiska grejer, ni som känner mig vet att jag suger på det hehe. Men det ska nog lösa sig! Elephantman- Dance and sweep tror jag den hette! Nice låt!


Igår köpte vi Grand Torino till Daryl och Linda för de hade inte sett den så vi ska nog se den nu!



torsdag.

Nu kommer lite bilder :)



Vardagsrummet där vi sitter och ser tv på kvällarna



Köket



den här snyggingen hittade jag på ett kort ;)



snö finns det här med. men mycket mycket varmare och snön är på väg bort!



Lite bilder från vårt sovrum o badrum





När vi var i Fargo igår så hittade jag ett linne och en topp att dansa i


Vi var även på Red Lobster och åt med Linda och Lyndsey


Åt hummer och olika räkor. MUMS


Filip åt hummer nacos...


Men det var tydligen inte så gott hehe


Idag skulle vi åka och köpa bil och till Target för att fixa telefoner men vi stannade först och åt på Applebees



Ny telefon kostade typ 70 kr hehe

Vår nya fina bil!


Ja nu sitter vi bara och slappar. Imorgon ska jag ha balett. hu.. vet inte hur mina vader ska klara det. :)

Goodbye!

aj.

AJ är det första ordet jag skriver här på min blogg för det är just det jag känner just nu!
Mina vader is cilling me!
De krampar och stramar så hårt att jag inte ens kan sträcka ut mina ben :)
Men jag älskar det!


Danserna är grymma! Så glad att jag är här!
Men idag ska jag vila min kropp för det funkar inte ens att gå haha

Igår var vi i Fargo och åt på Red Lobster. Jag tyckte det var gott! Filip sluka i sig en jalapeno som var liite för stark som förstörde han matlust haha


Nu ska vi åka och hämta vår bil som Daryl och Linda hjälpt oss att köpa :) En ford focus 2002


Bilder blir det sen!
Lovar!



framme.

Nu är vi äntligen framme och utvilade efter gårdagens långa resa :)

Började med att vi gick upp straxt efter 05.00 för att få iordning på det sista för att sen vid 6 åka ut till flyget för att åka till Arlanda. Jag va så trött ska ni veta!
Väl på Arlanda så sa vi hejdå till Carina som också skulle upp till sthlm för att sen dra oss till terminal 5. Och där fick vi stå i en oändlig kö! (kändes det som iaf!) Vi skulle åka med United Airlines men vår flight och tre andra skulle flygas av SAS istället. När vi väl kom fram så fick vi reda på att när vi landat i Chicago så var vi tvugna att hämta ut väskorna för att sen checka in dom igen. Fick även reda på att vi inte skulle få sitta brevid varandra flyget chicago-minneapolis. Men det kände ändå okej för den långa resan fick vi sitta brevid varandra.

Sen var det att gå igenom hela fadderullan med kolla väskor mm. När vi kommit igenom allt, utan problem såklart!;) Så tänkte jag YES nu ska de shoppas smink, hudvårdsprodukter och parfym. MEN ICKE! Det var bara att gå till gaten direkt. Men min mascara va slut så jag skyndade mig att köpa den iaf. :P Stressade till forex för att växla pengar, stressade mot gaten som såklart låg längst bort! Väl framme vid gaten lämnade jag min väska och dator för att springa och köpa en ansiktskräm. Snabbt snabb skulle allt gå. Svettig som tusan, kände mig inte alls så fräsh hehe.

Sen in på planet där vi fick sitta i mitten gången i mitten. Lite små jobbigt att både jag och Filip hade en på varsin sida. Men det funka. Planet var försenat fick vi reda på. Jag somna som en stock på en gång och sov den mesta delen av flygresan. Skönt! Och mina stödstrumpor fungerade skit bra! Inte alls ont någonstans, knäna har klarat sig fin fint!

Stressen kom krypandes igen när vi landat för då hade vi endast 1 timme på oss till nästa flight pga förseningarna i sthlm. Sen kom kön. THE KÖ! Kom fram till slut såklart och Filip gick fram först och jag var lite i bakgrunden innan min tur. Vi berätta vad vi skulle göra, hur länge, lämna fingeravtryck och ta kort. Sen var det min tur. Samma sak där. MEN jag fick inte tillbaka mitt pass... utan han sa att vi skulle vänta lite längre bort. Okej..... Sen kom en stor biff till man och hämta oss och några andra som stod och vänta. Han visade oss in i ett rum. Alla börja gå in men jag ville ju förstås att Filip skulle följa med, men det fick han inte. Han fick sitta utanför och vänta :( jag kommer in i väntrummer som består av 4 vita väggar en disk längst fram och 5 bänkar att sitta på och massa poliser.

Det enda jag tänker på är " va FAAN gör jag här!"

Männikorna som satt där inne såg ut som de satt där för de kom från fel världsdel och var misstänksamma bara för det.

Men sen börja jag tänka efter och kom snabbt på att en del är nog oskyldiga här inne, men förmodligen inte alla! AHH!
Vad gör lilla blonda svenska jag här inne? Jag har inte gjort gnt fel! eller?! Usch men blev ju bara skärrad av att vara där inne. :)

Folk kom och gick. Personalen försökte uttala deras namn, gav tillbaka deras pass och de fick gå. En del tog de in på förhörsrum.. Ugh tänker jag, Det behöver inte jag göra iaf.

TRODDE jag ja!

Miss Nellmer please come with me...

In på ett rum och frågorna kom som en kulspruta. pang pang pang! Vad gör du här? Varöfr är du här? Varför är adressen du lämna till en företag? Hur mycket pengar har du? (De kollade upp min konton direkt tydligen!) Nej det har du inte alls det! -Min pojkvän har pengarna :(. Vad jobbar du med? Ska du jobba här? vad gör din pojkvän?
PANG PANG PANG!
Det vad lika läskigt som på TV, lovar :D

Fick gå tillslut iaf. Men flyget hade vi ju missat för länge sen. Stackars Filip satt ju utanför hela tiden och visste ingenting vad som hände där inne. Hämtade våra väskor och börja gå mot nästa terminal. leta hjälp för att fixa att vi missat vårat plan. Fortfarande skärrade så fick vi en ny flight.

Gick och gick och gick på den där stora flygplatsen i chicago. Sen kom vi fram till vår gate. Men vi hade tydligen inte fått en ny flight utan vi stod på standby. Men vi stod ju som nr 1 och nr 2 i kön så vi tänkte det är ju luuugnt vi kommer med. Men 2 flyg satt vi där och kom inte med. Filip gick och fråga och då visade de sig att kön inte alls spelade ngn roll utan det var vem som hade dyrast biljett som kom med. KUL tänkte vi eftersom vi lär ju ha den billigaste. Men tjejen va snäll och boka in oss klokt på ett flyg.
Såklart gick det flyget från andra sidan terminalen hehe.

Tillslut kom vi på planet, kunde pusta ut. Börja snacka med en kille på planet som kom från polen ursprungligen. Fick massa tips och idéer.

Framma på flygplatsen mötte Daryl och Linda upp oss. Och vilken skön känsla det var! Och de hade tagit hand om vårt baggage! Så snälla som väntat på oss i flera timmar. Åkte till Wendys och åt lite. Sen in på Target för att köpa schampoo, balsam, tvål och tandkräm. Gillar när det är så billigt :) Allt fikc på 50 kr. Det gillar vi!

Rachael var fortfarande vaken när vi kom så krama om henne och sen snabb husesyn och sen en efter längtad dusch och bums i säng! :D

Nu ska jag snart iväg och dansa! Lägger ut bilder senare ikväll!!!!




src="http://cdn.widgetserver.com/syndication/subscriber/InsertWidget.js">
RSS 2.0