phu..

jaha nu far man ta o skriva forsta inlagget sen vi kommit ner hit till varmen. 
en liten sammanfattning=)

 Det har varit underbart men samtidigt lite jobbigt. Det borja ju som sagt att vi fick aka till singapore. o dit kom vi men inga problem som tur va.. singapore va underbart. Sa rent, fint o modernt. Sverige borde ta efter lite dar tycker jag. Forbjudet att spotta, tugga tuggummi(forbjudet att ta in i landet till o med), kasta skrap pa gatan, roka pa offentliga platser, ja massa sant =) Vi tog en lite dags utflykt for att hinna se sa mycket som mojligt.. Ganska vardelos men vi fick se massa hehe Bodde pa ett jatte fint hotell i tva natter sen bar det av mot Langkawi!
Bussresa forst till kuala lumpur (malaysias huvudstad). Rena rama motsatsen mot singapore! Ackligt o ofrasht o inte speciellt trevliga manniskor. Men vi sag inte sa mycket mer an busstationen o donken, men de rackte for oss. Sen buss mot kuala perlis dar baten till langkawi gick. Nar vi tillslut var framme pa on o hittat hotell hade vi rest 20 timmar. Saa vi var ratt sa trotta. la oss pa stranden.. myyyss.. bada lite.. o bara njot=) sen kolla runt lite.. va inte alls som vi trodde att de skulle vara, vi hade forestallt oss att de skulle vara mycket 'lyxigare' stalle. men de va bra anda. sen foljde de tva senare dagarna men sporegn o mulet. astrakigt! fanns inget att gora verkligen forutom att sitta pa balkongen o lasa en bok. sen bestamde vi oss for att aka ut pa en seglingstur for att aka runt till oarna runt om.. lite dyr men de tyckte vi att vi kunde unna oss efter tva pissiga dagar.. o vad vaknar vi till? jo stralande sol o bla himmel=) nar vi kommer till platsen vi skulle traffas sager de att vi ar sjalva! sa en privat seglingsutflykt men uppassning! kunde inte bli mer perfekt! vi akte runt o fick paddla kajak i en liten vik dar de segla in o kolla pa grottor, o leka lite sa klart hehe. Sen va de lunch pa baten. paret som agde baten var jatte trevliga o beratta att de hade jobbat bada tva pa lyxjaktet mm hela deras liv. valdigt intressant. Vi akte ocksa till en o dar vi skulle in i djugeln o kolla lite. eftersom de regnat dagarna innan va de jatte lerigt o flipflopsen fastna hela tiden =) men vi sag en 1,5 m lang varan! ascoolt! men filip skramde bort den sa den hamna tyvarr inte pa kort. men men vi fick se den iaf =) sen ner pa stranden igen o dar va de massa apor! sa vi tog lite kort o sen vidare hem. Det var en helt perfekt dag! Nar vi kom tillbaka sa bestamde vi oss for att ta ett dopp innan vi gick upp o duscha. men va hande inte da, jo jag blev brand av en manet! sjuuukt ont! sa vi gick upp o fick lite vinager pa sa kandes de battre. men usch va ont de gjorde!
Dagen efter bar de av till thailand. Vi bestamde oss for att dra oss till phuket for att dar ifran ta oss vidare till similan islands. Efter forst taxi sen bat var vi pa land igen. men da far vi reda pa att man bara far vara i landet 15 dagar om man kommer over gransen men bat eller buss o 30 dagar om man kommer fran internationell flygplats. surt? jaa. Men sen vidare med buss till phuket, fy fan vilken resa. enda stoppet som va var 10 minuter dar de inte fanns nan toa. tur att man inte va kissnodig! halv 9 var vi tillslut framme pa patong beach till varat hotell. blev lite blasta pa de sa vi gick ner for att forst ata! vi hade inte atit mer an frukost o lite nudlar sa vi va ratt sa hungriga. Sen leta hotell for nagra natter till. da stotte vi pa nagra gotlanningar forstass =) overallt finns vi gotlanningar hehe
Vi ska nog stanna har nagra dagar iaf o sen vidare till similian.


Vi har de iaf jatte bra o mysigt!

Tanker pa er dar hemma!


 

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Heléne

HEJJJJJJ!!!!

Sitter nu för första gången uppe och det går så där. Det första jag kolla va din blogg och det är ingen som har komenterat i den på länge.

jag är duktig jag;)

Fick dina bilder idag även fast man inte ska ha mobilen på;)

Åker hem på onsdag och jag längtar faktiskt hem nu.

Hälsa Filip så mycket så får vi höras när jag kommer hem.

Puss puss

mamma

Postat av: Julia

MYSIGT! jag vill också.. men nu är det jobbiga gjort nu är det bara att fortsätta mysa! jag har julbakat hela dagen är helt slut nu. Tänker på er! många kramar o pussar till er!

Postat av: Therese

åååh vad mysigt ni har det. Shit att du belv bränd!! det är ju farligt väl? Aja saknar er här hemma. Hoppas ni får ha det ännu mysigare nu. älskar dig<33


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback