snodd.

Ja som jag skrev i mitt förra inlägg så har bilen blivit snodd. Känns så overkligen på något sätt. När vi gick till bilen för att åka ut till jysk för att köpa våra nya fina soffor så stod inte bilen där. Båda blev helt chockade. Var är den liksom tänkte vi. BORTA. Och vi som hade varit så duktiga och köpt parkeingslapp så vi skulle slippa massa böter som jag hela tiden får. Så det vara bara att dra sig hemåt igen och ringa polisen. Och sen när vi ringt dit var det försäkringsbolaget.
De skulle skicka papper till oss som förmodligen skulle komma redan imorgon som vi skulle skriva på och skicka in tillsammans med polisanmälan. De här känns verkligen helt sjukt. Allt har bara gått emot en på senaste har det känts som. Men sen fick jag tag på en bra och billig bil. Och hur länge fick jag ha kvar den? Jo 2 veckor typ! De e roligt de!
just nu känns det så sjukt bra att vi inte har hunnit att lämna in den till verkstan och laga kamremmen. ( någonting till motorn har jag fått förklarat för mig =)) Jag är ju helt inställd på att inte få tillbaka den. Så är det bara.
Men man blir så trött. Sen va de ju tur att vi inte hade något av värde i bilen förutom stereon (en riktigt bra stereo faktiskt, värsta högtalarna i baksätet hehe). Trodde vi ja! Kom ju på att våra splitter nya sommardäck låg i bakluckan! KUL! Dom hade vi ju inte tagit ner i förådet än pga flytten. Hade planerat att ta ner dom den här veckan för nu finns det plats där nere när min soffa inte står där längre. Åh ja blir så trött!
Idioter som snor andras grejer!
Fattar folk inte att har man en bil så behöver man förmodligen det också!?
Aja vi får se hur det blir. Om polisen hör av sig eller inte...
Inte tror jag....


Ser ni en ford escort 88 med regnr NAS 601 så hör av er.
Den e min =(



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback