aj.

aj aj mitt stackars huvud.
Är ännu mera förkyld idag. Ont i bröstet och täppt i näsan så hela huvudet dunkar.
Planerat lite för sommarkurserna som jag/nathalie ska ha. Det blir nog bra men båda e sjuka så de blev inte mycket vettigt gjort, men en bra bit på vägen iaf. Sen testa lite kläder till söndagens fotosession. Kommer bli grymt!
Drog iväg till dansstudion för att hjälpa Fia som också är super sjuk men hon klara sig själv så jag slapp. Skönt faktiskt. Men de blev ju inte så att man åkte hem hehe nee man fastnar väldigt lätt. Men de gjorde ingenting, de gör det aldirg=)


Imorgon ska jag Maria Martin Johan och Lisa hjälpa Fredrik Adolfsson som är en pappa till en av mina duktigaste elever Linnea. Super duktig den där ungen. Fredik ska nämligen öppna en ny butik så vi ska hjälpa till och packa upp och jaa, hjälpa till med det vi blir tillsagda helt enkelt! Ska bli jätte roligt att få hjälpa till sådär från början i en butik. Och Fredrik är en stjärna på allt han gör så det kommer bli toppen. Så sjukt intressan människa. Kan lyssna på han i timmar om vad han varit med om och var han jobbat. Tänk om man va lite mer som honom. Då ni! ;)




Var ska vi ta vägen nästa gång?


Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Mamsen

Hej!

Ska du vara kvar i E-tuna nu??

Förstår inte riktigt.

Trodde att du skulle komma hem den 11e.

Men det är kul att du får vara där när han öppnar sin butik:)

Puss puss

Postat av: mie

BARA ETT TIPS



Sugen på att få gratis presentkort rätt ner i brevlådan på en valfri butik? Det finns en ny sida som är mycket lättare att samla ihop presentkort på, man behöver inte alls ha lika många poäng för att få hem presentkort som på övriga sådana sidor (till exempel gratisbio, gratisklader , gratismakeup, gratismode osv)



Passa på att bli medlem nu, sidan har knappt några medlemmar vilket gör det mycket lättare för dig att få flera presentkort.



Just nu pågår där en tävling där man kan vinna 3500:- i presentkort.



Bli medlem här och få 25 gratis poäng: http://www.freestreet.se/?r=87


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback